Romatoloji doktorundan sonra heyete gittim hocam. Romatoloji doktoru muafiyet demişti. Heyet raporunda 1 yıl görünce bende şaşırdım. Zaten heyet karşısına bile çıkarmadılar. Elimde li belgeleri aldılar. Kapıda 2-3 saat bekledim. İmzalamışlar raporu. Görevli isim isim okuyarak herkese raporunu teslim etti. İlginç bir heyet kuruluydu. Usulü nasıldır, hiç bilmediğim ve detaylı bilgi edinemediğim için her zaman böyle sandım. Yeni işe başladım. Hafta içi her gün 09.30-16.30 arası müsait olamayacağım. Pazartesi ilk iş günüm. Baya sıkıntı olacak gibi gözüküyor.
Siz romatoloji randevusu aldınız mı hocam? MHRS önümüzde ki 15 güne randevu vermiyor, boş saat gözükmüyor. Sabah erkenden gidip doktor ile görüşeyim diyorum. Tavsiye verebileceğiniz bir şey var mıdır?
Hocam ben heyet karşısına çıktım fakat 10 saniye kadar. FMF varmış sende, muafsın dediler gönderdiler. Belgeleri aldım.
Hocam randevu konusu cidden sıkıntılı şu sıralar, tekrar tekrar denemenizi tavsiye ediyorum.
İlgili doktor eğer sizin takipli olduğunuz hastane ise işiniz daha kolay olacaktır. Beni sağlık ocağından yönlendirdikleri hastane takipli olduğum hastane değildi. Bu nedenle durum bildiren raporu kendi hastaneme gidip almak durumunda kaldım, onlar yönlendirdiği için randevu sıra gibi bir durum söz konusu olmuyor.