sndesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygun fiyatla güzel tost ortaya çıkarmak için dökümix markasını tavsiye ederim. Ama makineye bakmanız gerekiyor kullanımdan sonra yağlayıp fırçalayıp muhafaza etmeniz lazım.
dökümixe şimdi bakıyorum hocam teşekkür ederim

tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tavsiye etmediğimi yazayım, önceden 2 dilim için en ufaklarından ve markasız bir şeyimiz vardı, bu sefer de onun gibi ufak bir şey aldım, hem de bilinen bir marka., fakat üstü plastikmiş. 20 kere boşta çalıştırdım koku gitmedi, ilk kullanım kokusu dediler ama değildi, asla taze, kokular gelmedi. O kadar yüksek ısı ile çalışan bir cihazda bolca plastik kullanmak tam bir rezalet. Cihazı geri verdim ama konuyu anlatmam 5 görüşme ile anca oldu. Daha sonra bir mağazada teşhirde 30 kadar ürün inceledim, çoğu tost makinesi öyle değildi ama yine de farklı markaların da benzer ürünleri vardı (bolca plastik malzeme ile tasarlanmış ürünler)
internetten almaya korkar oldum plastik çıkma korkusuyla hocam inanki

Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arzum aldım geçenlerde iade ettim, malzeme kalitesi çok kötüydü bilginize. İlle bosch al diye zorluyor piyasa adamı ama fiyatlar da iki katı. Ha bu arada, Aralık başı almadığım makinalar da zaten neredeyse eiki katına çıktı fiyat olarak.

İade ettiğim model:
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0757M87VF/
önceden fiyatlar hep 100-200 tl bandındaydı şimdi yanlarına bir sıfır daha eklenmiş vaziyette fiyatı düzgün ürün bulamıyorum