Noroc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Salladikca sallamissiniz

Hayir Avrupada yasayan tanidiklarimiz olmazsa biz de inanacagiz . En basitinden kuzenim calisiyor Ispanyada. Tek kendi calisiyor. Esi ve bir cocugu var.
Oyle 6K filan da almiyor ama cok rahat para biriktiyor, gonlunun istedigi gibi yiyiyor iciyor ve uzerine Turkiyedeki evinin kredisini oduyor.

Hem siz kim oluyorsunuz da bana "salladıkça sallamissiniz" diyerek cevap veriyorsunuz?
Üslubunuzu düzeltin.
Bildiğimi, gördüğümü yazıyorum. Kimseye de bir şey ispat etmeye çalışmayacağım. Sanki fiyatlar hep ucuzmuş hep böyleymiş izlenimi vermeyin.

Sizin mantığınıza göre, Türkiye'de yaşayan akrabalarım var,
40k para kazanıyor, aylık kenara 20 k atıyor. Eee?
Böyle bir mantık mı olur? Biz kimin ne kadar kazandığını hesaplamadık, ülkelerin geçim standartlarından, pahallılıktan, enflasyondan bahsediyorum. Elma ile armutu kıyaslamayın!
Blok!

Edit:
Şunu da şuraya bırakayım: Most Expensive Countries In The World To Live In, 2020 - CEOWORLD magazine
Belki anlatmak istediğimi anlayan biri çıkar!
Konuya daha fazla müdahil olmayacağım.

@Type
Ben de onlarca ülke gezdim. Singapur'dan Amerika'ya, Dubai'den Fransa'ya. Pek çok ülkeyi gördüm, uzun süreli kaldım.
Ben de deneyimlerimi, gördüklerimi ve iki yıldan fazladır da yurt dışında yaşayan biri olarak gözlemlerimi yazdım.
Kimseyi bir şeye ikna etmek gibi bir derdim yok.
Herkese iyi geceler.