Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Arkadaşlar merheba başıma gelen ilginc bulduğum bi olayi paylasmak istedim sizlerle
Ben izmirin Çiğli bolgesinde 7 24 hizmet veren bi tesisatçı yim cok fazla musterim var gecenlerde telefonum caldi bi musteri evinde kalorifer vanalarinin arizali oldugunu söyledi saat verdim verdim saate gittim 6 tane vana değişimi yaptim o arada sohbet ederken polis oldugunu soyledi dolandiricilik şubede oyle konu kapandi ucretimi alip ciktim aradan 1 ay sonra tekrar aradı o söylediği işinide gidip yaptim uygun fiyatada yapiyorum musterim diye ikinci kez cagirdi diye neyse ertesi gun yine aradi dedi eski vanalardan biri kaciriyormus ben 6 tane vana degjsimi yaptim keten teflon kullandim diger vanalari eski ustalar kimyasal ile yapmis ordan kimyasalin surdugu yerden su kaçırıyor mus tamam abi dedim saat 1 gibi gelirim dedim ertesi gune tamam dedi 12 30 da aradi benimde elimdeki is bitmedigi icin telefona bakamadim baktim whatsapp tan benim aracimin motorumun plakasini paylasmis bu araclara evine söylediğim saate gitmedim icin ceza yazdircakmis aradim adami abi dedim bu tavrından dolayı isini yapmıyorum dedim bastim karakola gitti. Durumu anlatttim ordaki arkadaslarda beni ciddiye almadi ceza felan yazamaz dedi konuyu kapatti baya zoruma gitti adam polis diye beni resmen tehtit etti bisey yapamamak yaptinin yanina kar kalması ile bitti herkese iyi niyetli davraniyordum artik fiyati neyse onu soylicem magdurmus durumu yokmuş bitti artik memleketin polisi parasini almadim sey icin beni resmen tehtit etti .