genç kardeşim 17 yıl kadar ileriden yazıyorum, lise 1 de okulu bıraktım 2004 yılında , bundan sonraki süreçte toplasan 1 yıl boş gezmemişimdir kendi işlerimi de yaptım başka yerlerde de çalıştım.
Çok şükür evim , arabam var borcum yok diyebilirim, bu anlamda pişmanmıyım diye sorsan değilim derim ama bu günün şartlarında okulu bıraktığım yıla dönme imkanım olsa 1 dk düşünmez geri döner, eğitimimi tamamlamak isterdim.
Üniversite ortamını yaşamak isterdim, hep içimde kaldı hala bile arada sınava girip bi bölüm okusam mı diyorum ama herşey yaşında güzel...
Son olarak pandemi sürecine kadar herşey gayet iyi gidiyordu hayatımda, pandemi ile birlikte gelirlerim düştü ve düzgün bir işemi girsem bi süre diye düşünmeye başladım ama teknoloji alanları ile ilgileniyorsanız ne kadar tecrübeli olsanız da iş ilanlarında ilgili bölümlerin mühendislik bölümlerinden mezun arıyor herkes, gidip ben okumadım ama iyiyim diyemiyorsun .
Ailen seni sorunsuz bir şekilde okutabiliyorsa, zor durumda değillerse maddi olarak tavsiyem eğitimini tamamlaman yönünde olur.
Nasibin varsa, farklı şeyler görebiliyorsan para her zaman kazanılır ama bu kaçırdığın yaşların malesef telafisi yok.