atesapo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam 3000₺ ye satın aldığım cihaza 1500₺ masraf yaptığımda sağlamlaşacaksa fırsat olarak göremem bu şahsi fikrimdir. Bana işin sonunda 4500₺ ye geliyorsa mantığı yoktur. Sizin için o çizgi sorun değilmiş mesela. Benim içinse büyük problem. Ekranda kılcal bi çizikten hatta bırakın kılcal çiziği derin bir çizik bile olsa bir şekilde koruyucu falan takılır görmezden gelinir ancak baya boydan boya net çizgi söz konusu. Ekranın orjinal olduğunu varsayıp ön cam değişimi yaptırırım diye düşündüm başta çizgiye dikkat etmedim o zaman ön cam değişimi 600 e yapıyorlar. Ama çizgi ön camla düzelmeyeceği için her türlü 1000₺ yi alacaklar bunun onarıma sadece ekran için.
Bugün yayınlanmış iphone x 64gb.
Örnek olması için paylaşıyorum yanlış anlamayın lütfen. Yani bu satılsa başka seçeneklerde var tabi aynı cihazı 5500-6000 e koyanlarda cabası. Hatta 4500 e ekranı çatlak olarak koyanlar da var. Piyasa fazlasıyla karışık size hak veriyorum ancak bende bu fiyatlara da alabileceğimizi gördüğümden size o teklifi ettim. Bende 6S den bezdiğim için cihaz arayışındaydım ilanınızı görünce teklifte bulundum. Canınızı sıkmama sebep olduysa, affola.
Estağfurullah,herkes uygun fiyatlı şeyler kovalıyor bu normal bir durum.Dediğiniz gibi telefondaki hasarlar da kişisel bir mevzu.Ben bugün Fold 2 aldım 10K ya ön camının üstünde bir çatlak var ama fiyat uygundu aldım.Yaptırmayacağım da çünkü pek fark etmiyor benim için kullanımda sorun yaratmıyor.Benim yazma sebebim pahalı yazmışım gibi bir anlam çıkardım yazdığınızdan o yüzden açıklama yaptım.