CavitUcaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@MCihat; kazanan arkadaşı seçmişsiniz ancak türetilen slogan ? Sizce yazdıklarıma benzemiyor mu ? Bu işte bir terslik mi vardır ?

Konuya ilk yorum atan kişilerdenim ve altına gerekenleri yazmışken hatta ve hatta seçilen sloganın bariz 2. Yazdığımla örtüşmesine karşın seçiminiz tebrik ederim adaletiniz baya iyiymiş.

@BilalBayar; @BurakKeskin;@Meraboy; incelemenizi rica ediyorum.
Beyefendi türetilen slogandan kastınızı tam olarak anlayamadım. 6-7 sayfa slogan önerisi var. Yarışma olduğunu görüp sloganı önerme sebeplerimi de belirtip temellendirerek bir slogan önerisinde bulundum. Geriye dönerek tüm sloganlara bakmam, veya onlardan bir çıkarımda bulunmam mümkün değil hepsini geçtim buna vaktim de yok.

Sizin sloganınız ile benim yazdığım aynı slogan mı gerçekten? Markalarla ilgili profesyonel çalışmalarım oldu. Bu söylediklerinizi profesyonel olarak ifade etseniz size emin olun gülerlerdi. “Kendine iyi bak” ve “iyi bak kendine” cümleleri farklı markalarca uzun yıllar kullanıldı. Kendine iyi bak bir kozmetik markasına aitken iyi bak kendine danone markasına aittir. Birbirlerinden kopya mı çekmişler acaba? Sizin önerileriniz kullanılabilecek tarzda değil. Beni itham ettiğiniz için ben de sert konuşuyorum kusura bakmayın ancak amatör cümlelerinize benzer kelimeler yer aldığı için bunun örneklerinizden türetildiğini söyleyemezsiniz. Ben sloganımı temellendirdim ve sizin örneğinizi de görmedim. Bunu ben yazdıktan sonra uzun bir süre yorum gelmeyişinden de anlayabilirsiniz zira iyi temellendirdiğimi düşünüyorum.

İnsanlara itham etmeden önce bir kez daha düşünmenizi ve zan altında bıraktığınız insanları da bundan sonra etiketleyerek işler yapmanızı öneririm.

@Anglo; bu konuda sadece benim yorumum mu görünüyor? İlk defa dürüstlükle yürütülen ve karar verilen bir yarışma konusu gördüm. Bu tarz konularda sayfalarca yorum oluyor. Sizce her öneride bulunan “ya acaba benimkine benzer öneri var mıdır?” diye yorumları mı inceliyordur? Sektör belli, geneli dönüp bir incelersek eminim birbirine benzeyen onlarca öneri çıkar.