Merhabalar,
Yaklaşık 10 gündür ehliyet elime ulaşmadı sinir olmamak elde değil...
Tam bir hafta önce kargolandı ehliyet, ardından gelmiş sözde dağıtıcı bulamamış haber kağıdı bırakmış neyse PTT müşteri hizmetlerini aradım bana en yakın postaneye bırakıldığını söylediler.
Kalktım gittim postaneye, kim dediyse yanlış söylemişler dedi buraya gelmez ehliyet dedi, geldikten 2 gün sonra yine evine uğrayacaklar dediler tamam dedim gittim bekledim, geldi 2. gün ve yine haber kağıdı bırakıldığını yazıyor kargo takipte.

Tekrardan aradım PTT müşteri hizmetlerini, bana bu sefer Nilüfer PİM'de (Yani Bursa'da teslim edilmesi gereken tüm kargoların toplandığı bina) olduğunu söyledi kapattım.
Bugün ise o bahsettiğim binaya gittim ve gittiğimde bizim burdan çıkmış Ulu Camii PTT Şubesine dediler...

Gerçekten birisiyle kavga edeceğim hiç birinin birbirinden haberi yok, kuryenin numarasını verin diyorum bunu PİM'i arayıp öğrenin diyorlar arıyorum muhattap yok karşımda.
Bu aşamada zaten PTT müşteri hizmetleriyle tartışıyorum stres oldum kaç gündür...

Adamlar benim peşinde koşacağına ben onların peşinde koşuyorum ona rağmen ehliyeti alamıyorum.
Kesinlikle bulaşmayın şu kargoya...