Şuan dünyanın en büyük firmaları ve en zengin insanları bu sanal dünyaya hazırlanıyor. Hemde milyonlarca dolar para harcayarak.
İsimlerini şuan hatırlamıyorum ama iki yatırımcı milyonlarca dolar karşılığında birçok NFT eser satın aldı ve bunları Metaverse'de inşaa edecekleri ücretli sergilerinde sergilemeyi düşünüyorlar. Bu iki girişimci proje için profesyonel yazılımcılar ve iç mimarlardan oluşan bir ekip oluşturdu ve projenin önümüzde ki yıl hizmete geçeceğini düşünüyorlar. İşin ilginç tarafı ise projeye ilgisi olan binlerce kişinin bu sergiyi mutlaka ziyaret edeceğine dair mesajlar atması oldu.
Yani şuan biz bu NFT ve Metaverse gelişmelerine saçmalık, ************** gözüyle baksak da ileride keşke diyeceğimizi düşünüyorum.
Asla yatırım yapın falan demiyorum ama gelişmeleri yakından takip etmekte fayda var. Çünkü Metaverse ve NFT, önde gelen milyarderlerin daha iyi işler için birbiri ile yarıştığı bir alan konumuna geldi.
Hatta boş zamanı olanlar için 2018 yılında sanki bu günleri öngörmüşler ve film yapmışlar hissi veren bir film önerisinde de bulunayım.
İzlemenizi tavsiye ederim;
Başlat: Ready Player One