Bu tarz durumların asıl nedeni bazı düzenlemelerin o yazılımı baştan yazmak kadar vakit alacak olmasıdır.
Bir script alıyorsunuz 150 dolara çünkü çoklu satış yapılıyor ve 100 kişiye satılınca 15 bin dolara satılmış oluyor.
Ama bu scriptte özel bir düzenleme yapmak istediğiniz zaman buna 300 dolar fiyat verilebilir çünkü bazen veritabanı yapısını değiştirmek tüm veritabanı sorgularını değiştirmek gerekiyor.
Hele hele böyle bir düzenleme isteyip basit bir düzenleme istiyorum diyen olursa fiyat vermeden hemen uzaklaşmak gerekiyor.
Çünkü 150 dolarlık scripte basit bir düzenleme yaptıracak insan 20-30 dolarlık bir düzenleme istiyordur bu kişi ile pazarlık bile yapılmaz.
Ya da bazen sistem laravel üzerinde çalışıyor görünüyor ama özel bir api kullanılmış bu apiyi öğrenmek için bile 3-5 gün manuel okumak gerekiyor.
Bir scripti düzeleyeceğiniz zaman önce o scriptteki sınıfları fonksiyonları değişkenleri anlamak için bazen yüz sayfa kod okumanız gerekiyor.

Yani daha fiyat konuşamadıysanız istediğiniz düzenleme işi sadece bir laravel işi değildir.
Bazen kullanıcıya kolay gelen düzenlemeler yeni script yazmak kadar vakit alabiliyor.
Bir konu açın, konuda scriptinizi ya da sitenizi paylaşın, beklentilerinizi paylaşın, süre ve bütçe teklifi isteyin.
Mesela sistem laravel + angular ile yazılmıştır, jquery bilen angulara hakim olmayan bulaşmak istemez.
O yüzden sisteminizin ayrıntılı özelliklerini ve beklentilerinizi ayrıntılı vermeniz gerekiyor.