Yaklaşık 2 Haftadır Gelmeyen Sürücü Belgem İçin Bugün PTT Firmasını Aradım Ve Barkodu Verdiğimde Ayın 21.de Başkasının Teslim Aldığını Öğrendim Ancak Teslim Alan Kişiyi Tanımıyorum Tüm Önemli Bilgilerim Başka Bir Şahsa Geçmiş Bu Konuyla İlgili Ne Yapabilirim?
Güncelleme : PTT Beni Nüfus Ve Vatandaşlık İşlerini Aramamı Söyledi Ve Çağrıyı Sonlandırdı. Şuanda Temsilciye Bağlanmaya Çalışıyorum.
15:09 : Nüfus Ve Vatandaşlık Hizmetleri Temsilcisine Olayı Anlattım Biz Herhangi Bir İşlem Yapamayız PTTyi Arayın Ve Dağıtımı Yapan Kargo Dağıtım Görevlisinin Tutanak Tutmasını İsteyin Dedi Pttye Bunu Söylediğimde İse Biz Görüntüleyemiyoruz Denmişti Bunu İlettim Dağıtımı Yapan Şubeye Gidin Dedi Ve Kapattı

Pttyi Arayacağım Tekrardan.
15:23 : PTT Tarafından TC Kimlik Numaram Alındı Ve Talep Oluşturuldu Dendi Personelle Birebir Görüşme Sağlanacak İmiş.
17:32 : Şubeye Gittim Ve Durumu Anlattım Bana Şubedeki Çalışan Kadın Muhtara Sordunuzmu Dedi. Barkodumu Felan Vs Kontrol Etti. Teslim Edilen Kişiyi Tanımıyorum Bu Kişi Bizim Personelimiz Felan Değil Dedi. Sonrasında Benim Biraz Çıkışmamla Sürücü Belgemin MUHTARA Teslim Edildiğini Öğrendim ( Yan Veznedeki Şahıstan). Bunu Duyunca Dağıtıcının İsmini Ve Soy ismini İstedim Neden Diye Sorduklarında İse Dağıtıcı Benden Başkasına Bu Evrağı Teslim Edemez Bu Yapılan Yasal Değil Dedim Sonrasında İsteğimi Tekrarladım Ve Dağıtıcının Adını Soyadını Bilmiyoruz Dediler. Bende Cimere Şikayette Bulunduğumu Ve Bu Konuyu Aydınlatana Kadar Uğraşacağımı Belirttim Sonrasında Telefonda Şube Müdürleri İle Konuştular, Şube Müdürünün Yarın Şubeye Geleceğini Ve Benimle İletişime Geçeceğini Söylediler Bende İletişim Bilgilerimi Bırakıp Eve Geldim.
Şube müdürü vs dahil hiç kimse aramadı.
Geçen cuma günü muhtar aradı, ehliyetimin teslim edildiği kişi muhtarmış (resmiyette) . muhtar bana teslim edilmedi, kaybetmişler diyor. kaybeden kişi harç bedelini ödemeye razı sen şubeye git ve konuş müdürle dedi tamam dedim ve kalktım bugün şube müdürü ile konuşmak için şubeye gidicem. Hiç inandırıcı gelmiyor ne yapmam lazım?