ben zaten yazmıştım okumadım diye bir kısa iş görüşmesi hikayemi anlatayım liseyi 99 da bıraktım internet cafede çalışmaya başladım 2001 yılında reklam şirketinde corel öğrendim aylık 40 tl maaş alıyordum sigorta felan yapmıyorlardı kafa basmıyor tabi o zaman bir kaç reklam ajansında çalıştıkdan sonra küçük çaplı bir dergiye işe girdim 4 ay çalıştım sigorta giriş var ama prim yatmamış sonra çeşitli matbaa ajans 2013 yılına kadar sigortasız çalıştım bilgisayar bilgim var şeker hastalığı sebebi ile engelli raporu verdiler iş ararken kolaylık oldu sonra bir özel hastanede hasta kayıt personeli için iş kur üzerinden mülakata çağrıldım 13 15 kişi hastanen toplantı odasının önünde bekledik cv yakışıklı word excell corel photshop felan son 2 ye kaldım müdür mü artık patron mu ne tekrar mülakata girdik son 2 de bir bayan ünv mezunu başladı anlatmaya bana geldi orta okul mezunuyum dedim devamını getirmeme izin vermedi tamam dedi el işareti lle durdurdu beni o günden sonra gittim açık liseye kayıt oldum okulu bitirdim ondan sonra bir iş tecrübem daha oldu şuan özel bir şirkette 3.8 b maaşla çalışıyorum bilgisayar başında