Ortalık yine karışacak.
Loading R10 Filozofları....
Ben filozof değilim, sadece çoğu kişinin aksine bana verilen düşünme yetisini kullanıyorum. Asıl problem, bunları düşünemeyecek kadar olan insanların yıllarca okuması. Yıllarca okuyup, bir kere bile "neden okuyorum ben?" diyememek. Diğer tarafta da aynı durum var, adam okuyup öğretmen olmuş; her ay maaşının yetmemesinden ötürü mızmızlanıyor ama oğluna da aynı kaderi yaşatmaya kararlı. Anlayacağınız düşünmüyorsanız, düşünmemenizin bedelini ödersiniz. Ortalığın karışacağı bir durum yok saygı sınırları çerçevesinde herkes yorumunu yapabilir. Hakaret etmek istiyorsa whatsapp üzerinden de yazabilir, karışmıyorum. Google icat oldu, bütün yalancılar meydana çıktı değil mi?
Söylediklerinize o kadar katılıyorum ki. İki Üniversiteyi boşuna okumuşum. Yani yurtlara verdigim paralarla tostçu bile açsam peşin satandım. Dünyaya bir daha gelsem okumazdım sanırım. Çünkü değersiz goruluyosun.
Hayatımızın en güzel yıllarını sınava çalıştırarak çalıyorlar, ardından güzel bir hayat sürmemiz için uğraştıklarını söylüyorlar. üzücü