Instamatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gittiği yere kadar tutmaya devam

Hocam eskiden bende sizin gibi düşünüyordum ama artık piyasanın balon olduğu düşüncesindeyim, arzmış vs pek önemli değil artık. Eğer bir konunun popülaritesi varsa o konuda ki paralar bir süre uçuyor, yani balon sönene kadar. Bende o şekilde ki paralara 10-20$ atmakta bir sorun görmüyorum, piyasadaki çoğu para balon olmasa evet, dediğinizde sonuna kadar haklısınız.

Balon para örneği SQUID GAME, PEKER, KANGAL, SHIBA. Bu paraların hepsi balondu, ya patladılar ya patlayacaklar. Kazandırmalarının sebebi popülariteleri. Ufak bir manipülasyona bakar.
Yok manipülasyon olayı bitti artık. Çünkü manipülasyona kapılanların çoğunun sütten ağzı yandı. En güzel örneği DOGE. Şu an doge'un yerini korumasının en büyük nedeni zirve noktasında girip şu an zararda oldukları için hala içerde bekleyen yatırımcının paraları yüzünden. Elon'ın sadece 2 tweeti ile 4-5 sıfır birden silerek şişmiş bir coinden bahsediyoruz. Hemen peşinden SHIBA geldi. Sonra FLOKI geldi. Gerisi malum zaten. İnsanlar akıllandı artık gaza gelmiyor kolay kolay. Yeni çıkan bir token mi var, araştırıyorlar ekip sağlam mı, projeleri var mı v.s. fellik fellik presale kovalıyorlar herkes oldu kripto uzmanı. 10-20 dolar bi şey değil elbet değerlendir istiyorsan. Ama yine diyorum çok umut beklemeyin. 10 doların en fazla 1000 dolar olur bunun için bir kaç borsada listelenmesi filan lazım. Daha fazlasının olması için arkasındaki ekibin çok çalışması lazım.