Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında kişiden kişiye değişiyor bu. Dediğim gibi bende tutmadı. Fakat tutan çok kişi gördüm. Uygulanacak kök sayısı ve açık bölgeye göre saç ekiminin artı olduğu yerler var bana göre. Ancak benim için en iyisi protez saç

Ücretleri bir üst mesaja ekledim

Yaklaşık 2 yıl boyunca, iki günde bir kazıttım. Hiçbir faydası olmuyor. Tamamen şehir efsanesi

Kitap yazmaya niyetlendim ama olmadı. Fakat bloğumda çeşitli hikaye denemelerim var, teşekkür ederim Kazıtmak rahatlık hissi veriyor ama yukarıda da dediğim gibi faydası olmuyor pek.

Alın çizgileri bu noktada önemli. Alın çizgisi ne kadar aşağıdaysa, alnınız o kadar dar olur. Benim de alnım geniştir. Bu konuya ben de takığım En son alın çizgisinin bir gıdım üstünden başlıyor uygulama. Aksi halde çizgiler saçı kaldırabiliyor oynadıkça.

Yoğun istek üzerine bir tane ekliyorum Tıklayın

Geçen sene 2 ürün sipariş vermiştim. Ama onları saymıyorum artık. Bu sene aldığım ürün üzerinden hesaplama yapacağım. Normalde iyi bir kullanım ile 1 sene gittiği söyleniyor. 23 yıl aradan sonra sigarayı bıraktım. Sigaraya verdiğim parayı buraya veriyorum artık

Hayırlı olsun. Dediğim gibi, ekim imkanı varsa ilk olarak o denenmeli. 15 yıl öncesinin teknolojisi ile şimdiki elbette aynı değil. Şu an daha başarılıdır operasyonlar.
Saçlar yakıyor hocam. Takıntılı olmakta haklısınız bence 🧿