Merhabalar;
Bundan bir buçuk hafta önce Trendyol dan 15kg lık köpek maması siparişi verdim, satıcıyla da konustum arayıp sağlam paketlesin vs dedim, Trendyol express ile gelecekti tahmini teslim tarihi gectiğimiz pazartesi gunuydu, trendyol express de genel olarak hızlı teslim yapıyordu ona guvenmiştim, kargolandıktan 3 gun sonra trendyol expressin sitesinden bir kontrol edeyim diye baktım daha kargolandı olarak gözüküyor, Trendyol express i aradım ya nedir bizim durum daha transfer merkezine bile gitmemiş dedim, evet efendim bir sıkıntı var gözüküyor ben destek ekibine bildireyim dedi sonra yine birkaç gün bekledim yazan arayan yok, trendyol express i gün aşırı aramaya başladım her aradığımda merak etmeyin size en kısa sürede dönüş yapacaz vs vs diye geçiştiriyorlar destek ekibinin numarasını istiyorum numara kullanmıyorlar malesef diyorlar ama mailime trendyol destek ekibinden sizi aradık ulaşamadık diye mesaj geliyor arama geçmişimde arayan yok nasıl bir rezalettir anlamadım ne yapabilirim bu konuda bilginiz var mı? Kaç gün oldu talebi oluşturalı daha yazan eden yok sokak köpeklerini besleyelim diye almıştım bir buçuk haftadır gelmedi paramla rezil oldum