Trustee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kan emici pazaryeri modelinde satış yapıyorsanız bir an evvel kendi sitenizi kurup veya instagram üzerinden (vs örnekler çoğaltılabilir) satış yampaya başlayarak onu bir bebek gibi büyüterek karlılığınızı artırmanızı tavsiye ederim
Hocam kendi sitemi kurdum ama içinde satış yok şu an, kendi sitem için harcamam gereken paralar çok fazla gibi büyüyor gözümde açıkcası ve ayrı bir mesai harcamam gerekli. Evet yüksek komisyon oranları mevcuut ama aldıkları kadar sattırıyorlarda. Benim ürün çok yüksek meblalarda değiller. En yüksek 49,99 sattığım bir üründen 8,99 komisyon ve 8,26 kargo ücreti alınıyor. Toplam düz hesap 17 lira desek buna instagramdan gönderdiğim ürün içinde 15₺ kargo veriyorum. Aslında çokta değişen bir şey olmuyor benim hesabımda
RobotikAntalya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aylık kazancınız 10bin yaptığınız iş mesainin karşılığını veriyorsa sorun yok hocam doğru yoldasınız. 15 - 16 saat karşılığını ve bu sürede ne kadar yorulduğunuzu hesaba katmak gerekir.

Arkadaşlarınız ya da çevreniz daha fazla kazanıyorsa bunu kıyaslıyor olabilir.
Çevrelerinde şu an benim gibi iş yapan yok ilk e-ticarete başlayan benim açıkcası