gurkanpx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimlik bilgilerin sızdırılmıştır kimlik adına sahte bir kimlik çıkarmıştır .
ben de ayni kanidayim hocam..

Jorphy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok garip bir durumun içine çekilmişsiniz hocam, allah yardımcınız olsun.
cok tesekkur ederim hocam

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun hocam isim benzerliği de olabilir ama çok saçma söylediklerinize göre Allah kolaylık versin.
isim benzerligi olacagini hic sanmiyorum hocam 2 ismim var, ve 2. ismim dededen kalma şerif ismi. cok tesekkur ederim hocam.


Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seni tanıyan biri olabilir mi? Çevrenden, ailenden herhangi biri? Öyle olsa bile imza sana ait olmadığı için çok problem çıkacağını sanmıyorum.
abi benim de aklima o geldi ama antep ne alaka dedim sonra.. imzami taklit etmis olabilirler, imza ayni ise acaba ne yapicam bir de notere gitmeden bile vekalet veriliyormus artik sanirsam. yani 2 tarafin da gitmesine gerek yokmus.

Mabel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yerinizde olsam bir avukat ile bu işi takip ederdim. Soruşturma aşamasında ihtiyacınız yok gibi düşünebilirsiniz ancak en uygun hukuki savunmayı avukatın yönlendirmesiyle yaparsınız. Örneğin Gaziantep'te hiç bulunmadım demeniz bir gerçek ama bunun aksini ispat için belirli yerlere (mesela otobüs firmaları, THY vs.) müzekkere yazılması için talep konularını en iyi avukat bilecektir. Savcı nezdinde de zaten siz masum olduğunuz için avukatla beraber hazırlanacak savunma daha kabul edilebilir olacaktır. Geçmiş olsun.
cok tesekkur ederim hocam, onerebileceginiz bir avukat var mi?