abim protez kullandı ancak orjinali yerini tutmuyor kaşıntı alttan gelen ana köklerden dolayı ve kafaya sürdüğün yapıştırıcı mı dersin bakım mı dersin hepsi cepten yiyor sonu yok.
En mantıklı olan saç ekimidir kendi saç ekimi enseden alınanlar ancak kök kötüyse o da bi çaredir ekenler ile konuştum yüz yüze. Birinin tutmuş ise kalan 9 kişinin olmamış. Adam en sonunda sakalından alıp yapmıştı ancak saç yerine bildiğin kalın iplik örülmüştü
En sonunda abim de çıkarıp attı doğal hali gibisi yok ben de kısa süre içinde dikim yapacağım ancak dediğin gibi kafada uyuşmalar yıllarca olup geçmiyor
Konu içinde ben de aynısını söylemiştim

Eğer mümkünse saç ekimi en güzelidir. Neticede kendi saçımız. Fakat bende yeterli derecede kök olmadığı söylendi. O yüzden mecbur protez kullandım. Ancak çok memnunum. Elbette zorlukları var. Fakat gülü seven dikenine katlanır
Öncelikle saç ekimi için çok erken davranmışsınız. Aynı sizinki gibi ince telli, seyrek saç yapım var. Sizinle aynı 25 ten sonra çok belli etmeye başladı dökülmeler. Önce yanlardan, 30 dan sonra önlerden aşırı hızlı ve tepeden seyrelmeye başladı. Şuan yaş 40 ve yanlar zaten dökülmüştü, önlerde 3-4 cm neredeyse kalmadı. Tepe idare eder
Araştırmalarım 40 yaşına kadar dökülmelerin devam edeceği yönündeydi. 40 tan sonra yavaşladığını belirtiyorlar. 1 hafta önce 42 yaşında arkadaşım ekim yaptırdı, 6k kök ekmişler. Bende zaman zaman niyetleniyordum ama doktorun arkadaşıma söyledikleri; ekimin benlik olmadığı fikrine kapıldım. Doktor ekimden sonra kesinlikle terlemeyeceksin demiş. Ben hayatım boyunca aşırı terleyen biriydim ve
özelikle baştan terlerim. Ekim benim için hayal oldu.Protez hiç düşünmedim ama senin anlattıklarından sonra aklıma bile gelmez artık.
Şimdilik tek çarem olduğunu düşündüğüm şey.
BAŞA GELEN ÇEKİLİR
Saç ekimi için aslında en uygun zamandı. Çünkü ilerleyen yıllarda, saç kökü alınacağı yerlerde de seyrelme oldu ve 30 yaşından sonra gittiğimde, saç ekimini karşılayacak kadar saç kökü olmadığı söylendi

Terleme ile alakalı bir şey söylenmemişti bana.
Abi hayırlı olsun gerçekten yakışmış gençleştirmiş.
Ben 2-3 sene önce düşündüm protez saç ama gençlikten beri kelim insanlar yadırgar diye yaptırmadım tipte fena değil 3-4 sene daha idare ederim herhalde sonra yaptırırım

Bu yaz rastgele bir berbere girdim İstanbul'da, adam tutturdu protez yaptır yakışıklısın valla 10 yaş genç durursun bak ben yaptırdım anlaşılıyor mu falan diyordu. Adamı gördüğüm saniye anlamıştım

Senin yaptırdığınla alakası yok. Yerden yere çok farkediyor belli ki. Onna Hair görmüştüm iyi firmaydı o dönem araştırdığım kadarıyla ama asıl yabancılar daha güzel yapıyor. Şu videoda adamı resmen başka biri yaptı.
https://www.youtube.com/watch?v=PLzyKQKgi6s
Teşekkürler Orhan. Bende de aynı korkular vardı, bu saatten sonra herkes farkeder, elalem ne der diyordum. İlk zamanlar bu düşünce çok sık kafamdaydı. Fakat 1 ay geçtikten sonra kimse umurumda olmadı
Benim saçlardada dökülmeler başladı
Saç mezoterapisi yaptıra var mı , veya dökülmeyi durduracak brşey var mı , biotin kullanıyorum henüz bir faydasını görmedim.
Bioxcin önermişlerdi bana ama kullanmadım. Bu tür ürünlere çok fazla güvenmiyorum şahsen.
Doğru düzgün saç ekim yapan bir firmaya denk gelmemişsiniz hocam gelseniz protezi övmezdiniz emin olun buna
Protezi övmedim ki ben

Muhtemelen yanlış anlaşıldım. Saç ekimi yaptırdım ve tutmadı. Sonra tekrar yaptırmak istedim ama yeterli saç kökü yok diye olmaz dediler. Ben mecburiyetten proteze yöneldim ama verdiği histen memnun kaldım.
Hocam... 1 Hafta önce ektiren arkadaşım, aynı zamanda kapı komşum. Doktor alkol almayacaksın, Kesinlikle terlemeyeceksin ...... listelemişler. ilk ikisi bana yetti

Özellikte terleme konusunu sordum. Terlemek kesinlikle yasak dedi. Ben oturduğum yerden, hiç bir şey yapmadan, fıskiye gibi baştan terleyen birisiyim.
Terelemek yasak demek bana çok saçma geliyor. Hasta olsa tüm masraflar boşa mı gidecek

Bilmiyorum ama bana söylememişlerdi.
Hocam resmini şimdi gördüm.
Oha diyorum. Vallahi Tarkan gibi olmuşsun. Muhteşem duruyor saçlar. 25 yıl önceki saçlarım gibi 🤣🤣🤣
7500 çok benim için. Aslında çok değil de ben de şu an yok. Ama gerçekten değer yaptırmaya 👍😇
Daha önce de dedim. Nede protez saç yaptırmalıyım sorusunun cevabı işte budur

Teşekkür ederim. Aynaya baktığımda yaşadığım özgüven ve bu tür sözler bile yeterli. 7500/12=650 TL. Bakımla beraber aylık ortalama 1000 TL yapıyor. Ben sadece sigaraya bu parayı veriyordum. O yüzden fifty fifty. Tabii ki herkesin bütçesi önemli. Fakat her gün 1400 kelimelik makale yazılsa, bu masraf çıkıyor
Bende 3 gün önce İzmir'de 3.500 Greft saç ekimi yaptım. 7.500 TL verdim. Kullanıcı deneyimlerimi paylaştığım bir video çekiyorum ama dediğiniz gibi saç ekimi kişiden kişiye başarı oranı çok değişiyor. Eğer dökük alan çoksa ve donör bölgede az saç ve seyrek, ince telli saç varsa başarılı olma ihtimali düşük gibi. Bende yaptırdım video bittiğinden r10 üzerinden de ayrıca yayınlarım.
Video hazır olunca görmek isterim

Hayırlı olsun.