Yalcinkayamedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce konu açmıştım forum içinde bilgisayar alacağım zaman Monster Tulpar T7 V20.2 aldım gayet memnunum. Fakat o zamanlar özellikler yeter demiştim özelleştirip yüksek özellikler alsaymışım daha kullanışlı olurmuş
Hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadarki kullanımımda. Fakat maddi durum elverişli olduğu zaman tekrar yüksek özelliklerde yeni almayı planlıyorum ama biraz inceleme yaptığımda abra serisi sorunlu gibi biliniyor onun için maddi durumunuz varsa t serisinden almanızı önerebilirim.
Tulpar namümkün hocam. Genelde monsterlar için 3 sorun var deniyor, ses, ısınma, batarya. Benim için hepsi göz ardı edilebilir ve çözülebilir problemler. Asus serilerinde de ekrana üfleme varmış sıcak havayı, daha iyi bir marka olduğu aşikar ama ekrana üfleme sorunu göz ardı edilemez. Yarın bir gün sararma, ölü piksel gibi sorunları meydana getirir. Doğruya doğru, Asus'un kulvarı MSI. O yüzden arafta bırakıyor beni. Bütçem yüksek olsa HP Omen veya MSI alır geçerim, 3050 değil de 3060-3070li cihazlarda.