0.000..018'den almıştım. Baya güzel ilerliyor. Bakalım beklemeye devam
Güzel kar gözüküyor ama ben tutmaya devam edebilirim
Gittiği yere kadar tutmaya devam
Maksimum arzı çok çok yüksek bir token. Fazla umut beklemeyin asla shiba gibi olamaz. Kıyısına bile yaklaşamaz bu arz ile. Zira shibanın arz rakamına üç sıfır daha eklenmiş bir arzı var. Yakım yapmaları lazım Fiyattan 2-3 sıfır atabilmesi için hacime hatırı sayılır miktarda para girmesi lazım. Bunun için de arkasında büyük bir topluluk desteği veya hypelanmasını sağlayacak bir olay lazım. Borsalarda listelenmesi çok bi şey getirmez sanmıyorum. Etkisi olur evet ama umduğunuz kadar olmaz. Üç aşağı beş yukarı oynar durur sadece.
Hocam eskiden bende sizin gibi düşünüyordum ama artık piyasanın balon olduğu düşüncesindeyim, arzmış vs pek önemli değil artık. Eğer bir konunun popülaritesi varsa o konuda ki paralar bir süre uçuyor, yani balon sönene kadar. Bende o şekilde ki paralara 10-20$ atmakta bir sorun görmüyorum, piyasadaki çoğu para balon olmasa evet, dediğinizde sonuna kadar haklısınız.
Balon para örneği SQUID GAME, PEKER, KANGAL, SHIBA. Bu paraların hepsi balondu, ya patladılar ya patlayacaklar. Kazandırmalarının sebebi popülariteleri. Ufak bir manipülasyona bakar.