Hocam sizin konuyu görünce kendi siteme de baktım, birkaç ay önce full japonca index vardı 30K hepsini sildim siteyi sıfırdan kurdum yine aynısı olmuş. Tekrar sıfırlamam gerekecek, ayrıca dediğiniz olaya baktım sitemdeki ürünü kopyalamışlar satın almaya kadar gidiyor çok tehlikeli
Site adresim
Bu durum herkeste böyle..
google reklamverene kazandırması gerekiyor.. O siteler reklam çıkıyor nihayetinde ve al gülüm ver gülüm olayı.. Yani büyüksen çıkarsın değilsen para verirsin çıkarsın. Algoritma karışık değil ve karışık olmadığı halde abartılmış olarak web dünyasında bahsediliyor. Parayı veren düdüğü çalar algoritması..
Haber siteleri mesela milyonlara varan trafikleri olduğundan
google abiniz onları çıkarıyor çünkü söz verdiği reklam hedeflemesini sağlaması gerekiyor. Siz olsanız sizde aynısını yapardınız..
o arama motoru yerine duck duck go, bing, yandex gayet iş görüyor yani alternatif yok mu sanki
İşte bana bunu demeyecektin

haber siteleri benim yumuşak karnım. Bu sözde haber siteleri ile yıllardır mücadele etmeye çalışıyorum. Özellikle üçlü çete var hurriyet, milliyet ve sabah'ın sözde haber sitelerinde ayak kokusunddan tuttun da, isim anlamlarına kadar her şeyi koymuşlar ve şakkadanak ilk sırada çıkıyorlar. Ayrıca sitenin yarısından çoğu reklam açılır pencere banner ama ne hikmetse ilk sıraları kapmışlar