roadscrat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamıyorsunuz haber sitesi dediğimizde küçük haber sitelerini kastetmiyoruz zaten isim vermediğimiz için otoriter sitelerden bahsediyoruz. Otoriter bir site bile olsa kategorisi dışında ki bir sıralamada kafaya çıkıyorsa sistemde hata vardır bundan bahsediyoruz hadi 1 tanesi çıktı sizde biliyorsunuz o otoriter sitelerden bir kaç tanenin hepsi peş peşe 1. sayfayı dolduruyor. Sizin rakibiniz o otoriter siteler olabilir çünkü haber siteniz var fakat sağlık sitesi olan bir kişinin sağlık kategorisinde otoriter bir haber sitesinin rakibi olması kadar saçma bir şey yok anlatmak istediğimiz nokta burası empati kurarak yaklaşmıyorsunuz doğal olarak farklı bir pencereden kendi pencerenizden bakıyorsunuz. Google sıralamalarda ciddi sorunlar var, google play tarafında bile ciddi sıralama sorunları var.

Hacklink konusuna değinmişsiniz de bu konuştuklarımız ile alakası yok onu nereden bağladınız anlamadım. Herkes bu sektörden ekmek yiyor. Bu arada herhangi bir site sahibi değilim sadece google sisteminde ciddi sorunlar olduğunu biliyorum ve bu yanlışı savunduğunuzu gördüğüm için yazmak istedim
google zaten dünyanın en saçma sistemi, ben de onu savunmuyorum ki. demek ki derdimi anlatamadım sıkıntı yok. bu arada .com uzatısı 50.000 dolar olan .org uzantılı sağlık sitemde var, ama benim dediğim de buydu ben sağlıkta bile onları geçemem, geçebilecek her arkadaşıma şimdiden bol şans. yanlış anlaşılıyorum, o yüzden konudan ayrılıyorum. saygılar