Yavaştan dökülüyor yaş 17 napmam lazım 😅
Mekanı cennet olsun babaannemin bir sözü vardı; "Kafana tokadan başka bir şey takma oğlum". Ben ne toka takıyorum ne de farklı bir şey. Ona rağmen döküldü. Fakat siz şanslısınız. Teknoloji her geçen gün ilerliyor. Çaresi olmayan bir şey değil. Yaradan çaresiz dert vermesin. Hiç kafana takma.
hocam bende sac ektirecegim 7bin tl istediler öneriniz nedir ekim nazım kayanın ektirdiği yerden
Saç ekimi fiyatlarını çok bilmiyorum. Kaç kök ekileceğine göre değişir bu durum. Bahsettiğiniz ismi ilk kez duydum. Fakat iyi bir araştırma şart. Birkaç kişinin dediğine göre hareket etmeyin.
Ülke gündeminden biraz uzaklaşmanı tavsiye ederim.
Ülke gündeminden uzaklaşmak mümkün mü? Bugün 8 yaşındaki kızım bile siyaset konuşuyor
Aylık 125 lira mı? Her zaman aynı yerde mi bakım yaptırmak lazım? Bir de şöyle bir şey duydum, bir kaç sene sonra mutlaka yenilemek lazımmış.
Son soru : siz kaça yaptırdınız protezi?
Aylık değil, tek seans bakım ücreti 125 TL. Aynı yerde yaptırmak şart değil tabii ki. İyi bir yer olması yeterli. Birkaç sene dayanırsa ne mutlu

Neticede gerçek insan saçı. Fakat bir zaman sonra yıpranıyor haliyle. Kökü bizde olmadığı için de yenilenmesi için dışarıdan almamız lazım. Fiyatları yukarıda yazmıştım.
Gayet guzel olmuş. Yaş 20'lerde gosteriyor çok net. 👍
Teşekkür ederim, böyle sözleri duymak için bile alınır bu ürün