Saç ekimi tavsiye etmem eskisi gibi olmuyor. Protez saç en iyisi.
Aslında kişiden kişiye değişiyor bu. Dediğim gibi bende tutmadı. Fakat tutan çok kişi gördüm. Uygulanacak kök sayısı ve açık bölgeye göre saç ekiminin artı olduğu yerler var bana göre. Ancak benim için en iyisi protez saç
Teşekkürler Hocam ama verdiğiniz ücretleri yazmamışsınız ve suan kullandığınız protez 6 ay sonra sonraki durumunu güncellermisiniz .
Ücretleri bir üst mesaja ekledim
Benim de saçlarım seyrelmeye başladı hocam fakat biraz daha seyrelirse ilk etapta direk kazıtacağım saçı. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda da Saç ekimi yaptıracağım. Umarım daha sağlıklı saçlara kavuşursunuz.
Yaklaşık 2 yıl boyunca, iki günde bir kazıttım. Hiçbir faydası olmuyor. Tamamen şehir efsanesi
Çok güzel bir yazı, kitap yazdıysanız hemen sipariş verebilirim. Mükemmel bir anlatımınız var.
23 yaşındayım 2 yılda bir saçımı evde kendim makineyle keserim daha sonra da permatikle kazırım. Bunu 5-6 yıldır yapıyorum. Kışın kazıyorum, yaz aylarına doğru uzamış oluyor. Yararı var mı bilmiyorum yaptığımın ama rahat hissediyorum kendimi.
Anlık saçım böyle: kazıtmadan önceki halini de ekledim.
Kitap yazmaya niyetlendim ama olmadı. Fakat bloğumda çeşitli hikaye denemelerim var, teşekkür ederim

Kazıtmak rahatlık hissi veriyor ama yukarıda da dediğim gibi faydası olmuyor pek.
Hocam öncelikle çok anlaşılır ve akıcı bir şekilde anlatmışsınız teşekkürler. Protez saç alın genişliğini daraltmak için de çözüm sunuyor mu?
Alın çizgileri bu noktada önemli. Alın çizgisi ne kadar aşağıdaysa, alnınız o kadar dar olur. Benim de alnım geniştir. Bu konuya ben de takığım

En son alın çizgisinin bir gıdım üstünden başlıyor uygulama. Aksi halde çizgiler saçı kaldırabiliyor oynadıkça.
Bi foto yakışırdı bu konuya Yeniceri

Ben de İzmir'de yaşıyorum ve Gaziantep'te güzel ekim yapan bir yer buldum. Oraya ektirmeye gidecek gibiyim.
Yoğun istek üzerine bir tane ekliyorum
Tıklayın
Yanlış mı hesapladım bilmiyorum okuduğum kadarıyla daha 1 yılı bitirmeden 3. saça girdiniz ve toplamda 15.000TL ödediniz.
Bunun dışında her 15-20 günde 1 bakım için 125TL ayda 250 ortalama desek,
Bu işin maliyeti aylık 1500ü mü buluyor?
Geçen sene 2 ürün sipariş vermiştim. Ama onları saymıyorum artık. Bu sene aldığım ürün üzerinden hesaplama yapacağım. Normalde iyi bir kullanım ile 1 sene gittiği söyleniyor. 23 yıl aradan sonra sigarayı bıraktım. Sigaraya verdiğim parayı buraya veriyorum artık
Protez saçı kesinlikle tavsiye etmem. Sebebi ise bakımları ve yıllık bakımının maliyetli olmasından dolayı. Saç ekimi (Doğru Bir Klinikte) yapılırsa uzun ömürlü ve sağlıklı olacaktır. Benim operasyon yaklaşık 9.30 saat sürdü. 100e yakın basınçlı narkoz vuruyorlar, öbür dünyaya gidip geliyorsunuz.

Yapılan narkozdan sonra canınızı alsalar zerre hissetmiyorsunuz. Ekimden sonra ki ilk 1 hafta zor geçiyor. Günde 2 adet Apranax ağrı kesici ile bu sorunu ortadan kaldırırsınız.
Ekimden Önce ve Ekimden Sonra ki Halimi Bırakayım Düşünenler İçin; (5.800 kök ekim yapıldı. Henüz %50si Geldi.)
Hayırlı olsun. Dediğim gibi, ekim imkanı varsa ilk olarak o denenmeli. 15 yıl öncesinin teknolojisi ile şimdiki elbette aynı değil. Şu an daha başarılıdır operasyonlar.