bakis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selam, benim problemim yok ama çok güzel yazmışsınız; bilgilendim teşekkür ederim. bu protez saç denilen ürün kolayca çıkarılıp takılabilen bir ürün mü? çünkü değişimli kullanın falan, bu kadar kolay mı? hayırlı olsun yeni saçlarınız, güle güle güzel günlerde kullanın
Teşekkür ederim. Özel bir sıvı ile yapıştırılıyor. Çıkarılması çok zor değil ama aşırı kolay da değil. Eğer 1 haftadan önce çıkarmaya çalışırsak biraz acıyor Ben kendim çıkarmıyorum zaten. Firmaya gidiyorum bakım için, orada çıkarıyorlar.

Candede adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Protez saçlı halini merak ettim ama abi onu da ekleseydin
Onu özel mesaj ile göndereyim istersen

Webraki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bir arkadaşım soruyor da kaça yaptırdınız
Hair Plus'tan geçen yıl ilk ürünü 4500 TL'ye almıştım. İkincisi kampanyaya girdi ve 3 bin TL'ye geldi. New Hairden 1 ay önce aldım. Kasım kampanyası yapmışlardı, 7500 TL'ye geldi.

globaltr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 12 yıl önce saç ektirdim ( üst kısım). Şimdi arkalar dökülmeye başladı 🤣 memnun muyum? Vallahi bilmiyorum. Tarkan olacaksın deseler o acıyı yine yaşamam. Zaten bayılmışım iğne vurulurken🤣
Protez saç bakımı zormuş ve pahalıymış. Yoksa bi ara ben de düşünüyordum. Karnımızı zor doyuruyoruz🤣
Saç ektirme aynen öyle Protez saç bakımı için 125 TL ödüyorum. Fakat bakımı kendisi yapanlar da varmış. İnternette videoları mevcut. Ancak ben o konuda kendime güvenemedim pek.