selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam milyon tl yatırım yapmış 30-40 yaşında olan site ister haber olsun, isterblog, ister sağlık her zaman tepede olur,bence olmasıda lazım. o çıkmayacakta kim çıkacak? bizler neden makale üretiyoruz, sosyal medyada paylaşıyoruz vs o sıraya girmek için, eee aynısını onlar bizden çok daha fazla fazla yapıyor. adamın 10 milyon indeksi var bizler 5-10-20-50 K açık açık fikrimi yazayım 16 yaşında haber sitem var hala adamların üstüne çıkabileceğime inanmıyorum. Çünkü kim ne derse desin. Google çok akıllıymış bilmem neymiş vs vs vs. 80 tl ye da yükseltme hizmeti alıyon da 50+ oluyor 200 tl lik backlink alıyon dr 50+ oluyor. demek istediğim google sonuçta bot bakıyor sitenin, otoritesi, yaşı başı, eeee doğal olarak hit'i. adam bir başlıkla yayınlıyor yazıyı 1 milyon kişi giriyor aynı anda o yazıya. şimdi siz google bot olsanız kimi seçersiniz?

ben katılıyorum hepimiz diyoruz ki işte ben teknoloji sitesiyim teknoloji kategorisinde onun üstüne çıkayım. elbette yanınızdayım elbette çıkın ama onlarda gayet başarılı teknoloji haberi yazdırabiliyor editörlere. onlarda da var güzel habeler. heeee kötüleri daha fazla. bir konu yazacak inanın 15 kelime. ama makaleye giriş bitirme 280 kelimeye denk geliyor. nasıl olsa diyor google kim ki bana zarar veremez diyor, kafasına göre takılyıor. bunun cevabı basit adamlar marka olmuş.

Böyle içimi dökmek istedim. haber siteleri savunucusu kesinlikle değilim ama onlar varken eğer biz üste çıkacaksak, o zaman onlara da yazık. adam 500 tane personle çalıştırıyor. kii 500 değil 1500 çalştırıyor. Bizler tek başımıza adamlara atarlanıyoruz.

Herkese iyi forumlar, şimdiden hayırlı, sağlıklı yıllar.
bazı konularda haklısın ama mesala sağlık konusunda sağlık sitelerine kalsın iş. Haberle alakalı konularda çıksın eyvalllah. Moda konusunda moda sitelerine kalsın iş istiyoruz. Hep onlar ekmek yemiş oluyor zengin daha çok zengin oluyor. Bu sefer ekmek bölünmüyor