mersan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Manisa'da çıraklık eğitim merkezi var. Orada veriliyor diye biliyorum. Aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

https://manisaciraklik.meb.k12.tr/tema/index.php
fikirdanis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulunduğunuz şehirdeki berberler odasına ulaşın onlar yol gösterir
interferon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
halk eğitim merkezlerine bakın derim. Manisada yunusemre belediyesinin kuaförlük kursu vardı diye biliyorum.
holyeagles adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim 2 berberim oldu ikisi de çocuk yaşta öğrenmişlerdi hep. İlk berbere giderim hala traşa çocukluk arkadaşım, diğeri okuduğum şehirdeydi oda çocukluktan eziyet çekerek öğrenmişler hep. Yarın traşa gidicem sorarım bu soruyu kesin yararlı bilgi edinirsem yazarım tekrar. Güzel meslek.
kuzeyburakylcn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

İlgili eğitimi ve MEB onaylı sertifika çıraklık belgesi veren kursları incelemenizi öneririm.
Mert29 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha önce bende arastırdım gözü karartmıstım 26 yasındayım düsün öğrenmeyi kafaya koydumm ama sonradan başka bir firsat gelince simdilik vazgectim, internette özel egitimvl veren yerler var ne kadar mantikli bilmiyorum ama 2 ayda berber yapabildiklerini söyluyolar. Bir arastir istersen
Herkese değerli yorumları için çok teşekkür ederim arkadaşlar, Manisa çıraklık merkezine ve berberler odasına danışacağım, çok teşekkürler tekrardan.