Çay duyarı gelmiş inanamıyorum, acımasızlığınıza çok şaşırdım...
yani bir patron sadece elemanından put gibi oturup işini yapmasını bekliyor, çay içmesini "keyif" olarak görüyor...
Elemana para ödeniyor ve buna maaş diyoruz evet?
Peki elemanın feda edip harcadığı zaman ve iş gücünü niye hiçe sayıyorsun?
Bazı elemanlar ödendiği maaştan fazlasını şirkete kazandırıyor. Kendi çalıştığım yerdeki tecrübeyi örnek alarak söylüyorum.
Elemanın işinden memnun olmamaya hakkı yok mu?
Ha bu arada Yazılım odaklı çalıştığınızı farz edelim 2 asgari ücret yaklaşık 9 bin tl yapıyor bilginiz olsun hocam mac takıntınız yada tasarım şirketiniz yoksa yazılım için gayet güzel bir bilgisayar alabilirsiniz.
Bazı şirketler elemanlarının asgari ücretle yazdığı yazılımları satarak milyonlarca tl gelir elde ediyor bilginiz olsun...
Ayrıca öyle bir yorum yapmışsın ki adam sanki her ay bir laptop bozuyor...
Patronsan ve elemanından memnun degilsen tazminatını verip kovarsın, gereksiz dil döküp "mobbing" yapmaya gerek yok.
Son olarak gerçekten çok üzüldüm böyle bir yorum gördüğüme, bu ülkeye dair umutlarım gerçekten tükeniyor.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama iş ahlakı, ciddiyeti ve sorumluluk konusunda eksikleriniz var kesinlikle.
Hele hele ticaret ve ekonomi konusunda çok daha kötü durumdasınız.
1) Ticari işletmeler elemanlarını mutlu etmek için değil verimli çalışarak kar etmek için kurulurlar. Elemanların huzuru ve mutluluğu sadece verimi arttırmak için önemlidir. Ama şirkete zarar vermeye başladığında elemanın mutluluğunu falan hiç bir işletme umursamaz. Çalıştığınız iş yerleri hayır kurumu değil şirket için sizin mutluluğunuzun hiş bir önemi yok, önemli olan verimlilik ve kar.
2) Çalışma hukukunu da bilmiyorsunuz. Sizin mesai saatinde çay içme kahve içme diye bir hakkınız bile yok. Bir çok iş yerinde sağlanan bu çay kahve imkanı bir ayrıcalıktır. Kanunen 8 saat ve üzeri çalışmada 1 saat mola hakkı var ve bu yarım saat yemek ve 2 kere 15 dakika çay sigara molası şeklinde verilebilir. Yani evet kanunen robot gibi çalışmalısın. Patron seni 8 saatten fazla çalıştırmamalı sen de bu 8 saati robot gibi iş üreterek harcamalısın. Size istediğiniz zaman çay kahve içme hakkı veren işletme bunu zaten çalışanların mutluluğu için yapıyor. Ve siz bu ayrııcalığı özensiz kontrolsüz kullanıp çayınızı dökerek şirket malına zarar verip sonra bunun hoşgörülmesini bekiyorsunuz.
3) Neymiş her ay bir bilgisayar bozmuyormuş. Her ay bir bilgisayar bozan elemanı tazminatını vererek değil dava açıp tazminat alarak kovarlar. Bu nasıl ciddiyetsizlik, siz çalışma hayatını oyun parkı deneme tahtası mı sanıyorsunuz? Çayınızı alıp iş bilgisayarınızın yanına, resmi evrakın yakınına koyamazsınız. Önemli resmi bir evrakın üzerine, bir bilgisayarın üzerine bir proje çiziminin üzerine bir ihale dosyasının üzerine çay kahve döküp insanlık hali diyemezsiniz.
4) Bugün 9 bin lira az bir paraysa tazmin etsin arkadaş bilgisayar bozulursa. Zaten bu olay benim başıma gelse müdür ağzını açmadan bir zarar olursa tazmin ederim, tamiratını yaptırırım tamiratı olmazsa yenisini alırım derim. İş ahlakı bunu gerektirir. Siz diyorsuuz ki elemanın verdiği zararı şirket tazmin etmeli. Bu mu sizin sorumluluk bilinciniz ve iş ahlakınız?
5) Çalışanlar zamanını iş gücünü falan feda etmiyor. Zamanını ve işgücünü maaş ile takas ediyor. Siz kendi emeğiniz bir lütuf zannediyorsunuz ama dünyada iş gücü çok iş veren az. Maalesef diyerek söylüyorum özellikle bu dönemde bu ülkede asıl lütuf iş gücü değil işin kendisidir. Dışarıda sizin yapacağınız işi yapabilecek bir sürü genç işsiz. O yüzden ben iş yerimde mutlu olmalıyım fantezisini işsizlik oranlarının düştüğü dönemlerde konuşalım.
6) Elemanların çok çok küçük bir kısmı şirketine kendi maaşından fazla para kazandırır. Yani maaşından fazlasını şirkete kazandıran eleman sayısı çok çok azdır. Bu elemanlar da inovasyon ve pazarlama konularında çalışırlar. Yoksa sizin emeğiniz o şirketin organizasyonunun içinde bir değer sahibidir. Oradan sizi çıkarıp yerinize aynı maaşla başkasını bulabiliyorlarsa ve işler aynı verimle devam ediyorsa siz maaşınızdan fazlasını haketmiyorsunuzdur maaşınızdan fazlasını kazandırmıyorsunuzdur. Orada para kazandıran şey elemanların emeği değil organizasyonun katma değeridir.
7) Bazı şirketler asgari ücretle çalışanlarının ürettiği yazılımları satarak milyonlarca gelir elde eder bu o elemanların daha fazlasını hak ettiğini göstermez. Eğer o elemanlar o şirketten ayrılıp kendileri şirket kurup aynı yazılımları yazıp milyonlarca lira kazanabilecek olsalar orada dakika durmazlar. Ya da o elemanlar daha yüksek maaş verip daha iyi şartlar sağlayan bir iş teklifi alırlarsa dakika durmazlar giderler. Yani sadece üretmek bir şey ifade etmez. Ticaret bir organizasyon işidir ve katma değeri üreten organizasyonu yapan adamdır. O yazılımcıların asgari ücretle çalışıyor olmalarının nedeni o işi yapabilecek 10 bin işsiz yazılımcı varken milyon liralık yazılımı ihtiyacını görüp, o yazılımı yazdıracak işletmeyi kurup, o yazılımı pazarlayabilen 10 kişi olmasıdır.
8) Patronsan mobbing yapma elemanını kov diyorsun ya. Ben de sana diyorum ki istifa et mutlu olduğun işin peşinden koş. Müdürü beğenmiyorsan beğendiğin müdürü bul onunla çalış. Adam şirket malına dikkatsizce zarar verilmesi sonrası tepki göstermiş. Bu mobbing falan değildir. Aferin mi diyecek?
Ben de sizin gibi çalışma hayatını ciddiye almayan sorumluluk ve ciddiyete önem vermeyen gençleri gördükçe bu ülkeye dair umutlarım azalıyor.
Ticari işletmelerin gider kalemleri arasında elemanların yanlışlıkla neden olduğu hasarlar diye bir kalem yoktur.
Profesyonel çalışma hayatında bir zarara neden olan zararı tazmin etmekle yükümlüdür.