Görüştüğüm potansiyel alıcılar zaten bu durumu hassasiyet ile karşılıyorlar. Gayet doğal
Örneğin ben size Onaylı bir bm sattım "fb" sizin uyumlu profilinizin kalitesini , facebook accountquality, mevcut profilinizin geçmişe dönük durumunu , bm üzerinden çıkacağınız reklam politikalara aykırı olup olmadığını , aynı ip ile 2 hesaba giriş yapıp yapmadığınızı bu liste çok uzar gider.
Bunları biz garanti edemeyiz çünkü son kullanıcı sizsiniz.
Tabiki ben dijital işlemlerden bahsediyorum , kesinlikle ürünler ve hizmetler ŞAHSINIZA ait ise mutlaka belirli bir güvene sunulmalı .
Özellikle reklam hesaplarında garanti sunulmaz . Youtube kanal satıyorum örneğin ? bu garantiyi sunamam ! kanalı teslim edene kadar garanti sunarım daha sonrası kişinin sorumluluğundadır. Çünkü siz 1 tek video atarsınız 3 saniyelik bir müzikten telif yer yada spam yer yada direkt para kazanmanız kapatılır. Daha sonra ben niye bu duruma müdahil olayım ?
Bu tarz işlemlerin dışında elbette sizin görüşünüz haklı bir görüş ancak bu servislerde bunu malesef YAPAMAZSINIZ.
ÖRNEĞİN SİZE SEO HİZMETİ VEREN BİR KİŞİ SİZE GARANTİ SUNMALI YADA PARA İADESİ SUNMALI - ÇÜNKÜ TÜM ETKİ VE TEPKİLERİ ŞAHSINA AİTTİR.
Katılıyorum, siz garanti veriyorum/vermiyorum hiç yazmayın (belirli yere kadar iyi niyet desteği vermek için) bu iyi niyetinizi alıp yerden yere vuracak köle muamelesi yapmaya çalışacak insanlarla karşılaşıyorsunuz

eminim ki garanti verebilselerdi verirlerdi.