Yaptığı işe güvenmeyen adamdan neden hizmet alayım ki? Ben bir hizmet veriyorsam sonuna kadar arkasındayım sorun çıkarsa hizmeti veren benim nasıl sorumluluk almıyorum ya böyle saçma bişey olabilir mi
''Teslim edildikten sonra bütün sorumluluk tamamen alıcıyı aittir.''
gördüğüm hiçbir hizmeti satın almadım, örnek PayPal bedava olsa almam mağduriyet yaşama ihtimali varsa hiç gerek yok diye düşünüyorum.
Bu tarz ticaret AÇIKLAMALARI yazan satıcılar hiç güven vermiyor. Malının arkasında olmayan bir satıcı ile ticaret yapılmaz.
Örnek Vermek Gerekirse;
Cloud Hesap Satışlarında;
Hesabı Teslim Ettikten Sonra Alıcı Alıp Hesabı Mining Yapsa ve 24-48 Saat İçinde Patlatıp Kazım Sonucu Bir Miktar Kazanç Sağlasa ve Yeni Bir Telafi Hesap İstese
Hesap DDOS / Spam Mailing Tarzı Kullanımlar Sonucu Yine Kapansa ve Telafi İstese Siz Yaparmısınız.
Belki Alıcı Sadece Sunucu Açıp Google Giriş İçin Kullandım Diyecek ?
PayPal Hesap Satışlarında;
Zaten Ülkemizde Yasak Bişey Kaldıki Size Garanti Verilse Bunun Alınması Ne Kadar Doğru Bunu Bir Satıcı Olarak Söylüyorum Üstelik
Veya Hesaba İllegal Para Alınsa / Birini Dolandırıp PayPal Hesabını Kapatsa / Çok Anlaşmazlık Sonucu Hesabı Kapatılsa Bu Hesabın Telafi Edilmesi Ne Kadar Doğru ?
Google ADS Satışlarında;
Bu Sektörde Bilgim Yok Lakin Kalkıpta XXX Bir Sektöre Reklam Çıkılıp Hesap Kapatılsa ve Telafi İstense Doğrumu Olur
Yukardaki Cümlelerim Sonrası;
''Teslim edildikten sonra bütün sorumluluk tamamen alıcıyı aittir.'' gördüğüm hiçbir hizmeti satın almadım
Sözünüzü Tekrar Gözden Geçirmenizi Tavsiye Ederim
Hayat Adil Olmadığı Gibi Forum İçerisindeki Bazı Art Niyetli Kişiler Garantili Hizmetimizi / Hizmetinizi Suistimal Etse Siz Ne Düşünürsünüz ?
Bunları Bir Tartışma Başlatmak İçin Değil Satılan Hesapların/Lisansların/Hizmetlerin Riskli ve Kötü Kullanılış Taraflarını Belirtmek İçin Yazıyorum.