we1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki bu durumun geri dönüşü size nasıl oluyor?
Görüştüğüm potansiyel alıcılar zaten bu durumu hassasiyet ile karşılıyorlar. Gayet doğal

Örneğin ben size Onaylı bir bm sattım "fb" sizin uyumlu profilinizin kalitesini , facebook accountquality, mevcut profilinizin geçmişe dönük durumunu , bm üzerinden çıkacağınız reklam politikalara aykırı olup olmadığını , aynı ip ile 2 hesaba giriş yapıp yapmadığınızı bu liste çok uzar gider.

Bunları biz garanti edemeyiz çünkü son kullanıcı sizsiniz.

Tabiki ben dijital işlemlerden bahsediyorum , kesinlikle ürünler ve hizmetler ŞAHSINIZA ait ise mutlaka belirli bir güvene sunulmalı .

Özellikle reklam hesaplarında garanti sunulmaz . Youtube kanal satıyorum örneğin ? bu garantiyi sunamam ! kanalı teslim edene kadar garanti sunarım daha sonrası kişinin sorumluluğundadır. Çünkü siz 1 tek video atarsınız 3 saniyelik bir müzikten telif yer yada spam yer yada direkt para kazanmanız kapatılır. Daha sonra ben niye bu duruma müdahil olayım ?

Bu tarz işlemlerin dışında elbette sizin görüşünüz haklı bir görüş ancak bu servislerde bunu malesef YAPAMAZSINIZ.

ÖRNEĞİN SİZE SEO HİZMETİ VEREN BİR KİŞİ SİZE GARANTİ SUNMALI YADA PARA İADESİ SUNMALI - ÇÜNKÜ TÜM ETKİ VE TEPKİLERİ ŞAHSINA AİTTİR.