Merhaba,
Sevgili R10 üyeleri, dostlarım, kardeşlerim, seven ve sevmeyenlerim;
Yaklaşık 1 ay süresince forumda online olamadım. Öncesinde iyisiyle, kötüsüyle 2 yılı aşkın bir süredir buralardaydım. Haliyle yokluğumu fark edenler, benim için endişe edenler, mesaj atanlar, R10 dışından ulaşanlar, ulaşmaya çalışanlar olduğunu gördüğüm için çok mutlu oldum. Burayı sanal bir platform olarak hiçbir zaman görmedim. Dost dediklerimi gerçekten dost, kardeşim dediklerimi de keza öyle gördüm. Gördüğüm gibi görülmek, hissettiğim gibi hissedilmek de bana ayrı bir motivasyon ve güç verdi.
- Forumdan bir kişiye borcum veya birinden alacağım yok.
- Şükür fiziksel yönden sağlığımda bir sorun yok.
Peki Ali sen nerelerdeydin bunca zaman diyeceksiniz?
Hayatta her zaman her şey istediğimiz gibi gitmez. Her mutluluğun, her ortaklığın veya her paylaşımın ömürce sürmesini de bekleyemeyiz. Öyle ya ömür bile sonlu diyoruz. Ömrün bile sonu varsa, sonsuz olacağına neyin garanti verebiliriz?
Süslü cümleler kullanarak buraya özel yaşantımı dökecek bir insan değilim. Sadece merak eden dostlarım, arkadaşlarım için genel bir açıklama olarak yapmak istedim malumunuz benim medeni durumumu forumda çoğu kişi biliyor(du) ve eşimi tanıyan insanlar da mevcut bu forumdan gerek WhatsApp üzerinden gerekse yüz yüze görüştüğümüz arkadaşlar olmuştur. Medeni durumum artık sizin bildiğiniz şekilde değil. Sadece bu kadar bilgi verebileceğim. Bunun getirdiği birtakım toparlanma sürecinden dolayı da foruma ancak girebildim.
Buradan başta
@ademakcan; ,
@tab2yunus; ,
@EKA Reklam; ,
@Arwensen; ve şu an adını yazamadığım tüm kardeşlerime arayıp sormayı, merak etmeyi ihmal etmedikleri ve sanalda başlayanı sanalda bırakmadıkları için teşekkür ederim. Hazır konuyu açmışken
@onlinecihan; ,
@KraLL54; ,
@Gracious; ,
@mcatakcin; ,
@temizlikhastasi; ,
@garajdakivosvos; ,
@SuleymanCan; ,
@halmubay; ,
@les; ,
@civilengineer; ,
@Gelistirici; ,
@raydonovan; ,
@kreawich; ,
@Harunsaglmm; ,
@kayamedya; kardeşlerime, dostlarıma ve forumdan muhabbet ettiğimiz ya da aşina olduğumuz kıymetli insanlara da selam olsun.
- Dünyanın sonu değil, biliyorum. Psikolojik olarak iyi ve güçlüyüm.
- Ticaretlerime bir süre ara verdim, ancak forumda bulunacağım. Bir süre inzivada kalıp, tekrar yeni ticaretlerle döneceğim.
- Google News ve genel yol haritası hizmeti verdiğim bir arkadaşın news kaydını aldık, kendisinin raporunu da hazırladım, ancak sanırım gönderemedim. Eski evdeki laptop, telefon kayıtlarına erişemediğimden PM'leri de silmişim, nickini bulamadım bana PM ile ulaşırsa raporu hazır göndereyim. Özür mahiyetinde de ek çalışma yapabilirim. (News kaydının alındığını biliyor, o konuda sorun yok.)
- Son olarak; yukarıda etiketlediklerimden haricen, daha bugün tanıştığım ve ticarette gösterdiği adamlığından dolayı @seyithanbulut; kardeşime de teşekkür etmek istiyorum. Böyle insanlarla tanışıp, iş yaptıkça iyi ki R10 var diyorum.
Konu başlığı nereden geliyor derseniz, biraz önce
@Arwensen'in bana attığı mesaj başlığı