Hocam o senetin hiçbir hükmü yok. Ben bir araç kiralama firmasının yazılım işlerini yapıyorum kaynattık bayağı o senetlerin hiçbir hükmü yok ki ben kendimi garanti altına almak için imzalatıyorum yoksa bunu veremem zaten dedi.
Anladım hocam teşekkür ederim
Genelde senetle işlerini yürüten işletmelerin şikayetlerini vs. internette görebilirsiniz mimlenirler. İlgili firmanın internette kötü yorumu, benzer şikayetleri yoksa bir tık rahatlayabilirsiniz.
Bu süre zarfında aracın yağına, suyuna bakın; olası bir masraftan yahut oluşabilecek olumsuz bir hadiseden birnevi uzaklaşmış olursunuz. Aracı sağ salim teslim edip, senedinizi alırsınız.
Provizyon konusuna girmiyorum zaten açıklamaşsınız trafik cezaları, hgs, köprü gibi durumlarda direkt ordan çekerler. İnşallah kazasız belasız dertsiz atlatırsınız hocam, 400 bin az bi para değil.
Yok herhangi bir şikayet vs hocam, yolcu360 üyesi kurumsal kimlikte bir firma zaten ama adamın önce senet yok deyip sonradan senedi göndermesi güvenimi sarstı. Araç 160 km uzaklıkta farklı şehirden geldi ah ah küçük şehirde yaşamanın zararları. Neyse son 5 ay. Teşekkürler hocam yorumunuz için