Ben örnek olması açısından bu tarz bir örnek verdim.Kaldı ki sahte kimlikle bir ev tutarım sözleşme yaparım kirasını vs elden veririm.O adrese cc kartla bir sürü sipariş veririm sonra sessiz sedasız çıkar giderim.Muhim olan bu değil.Baktığım zaman trendyol gift card vs de satıyor.Sonuçta buda dijital bir ürün benden ekstra bilgide talep etmiyor.Gift cardları toplarım o halde kabak işyerinin başına patlıyorsa.Yapan her türlü bir kılf uydurur yapar.Benim burda anlatmak istediğim nokta uğraşması gereken kişi işyeri değil bankadır düşüncesindeyim.Sonuç olarak biz bu firmalara güvenerek kart çıkartıyoruz ve bizim bu tarz işlemlerde güvenliğimizi sağlamakla yükümlüler.3d secure aşılabilen bir sistemse bunda bankanın kusuru vardır işletmenin değil.Hatta kart sahibinin bile suçu var işletmenin yok.Kartımın güvenliğinden ben ve aldığım banka firması sorumlu.İşletmenin günahı ney?
Trendyoldan toplu kod siparişi geçin bakın ne oluyor ? Direkt hesabınızı kapatıyorlar. Hem işletmenin hem bankaların sorumluluğu var. Onu yaparım bunu yaparım üzerinden ilerlemiyorum, şuan işleyişten bahsediyorum ben. Fiziksel ürünlerde de Chargeback durumunda firmaların teslimatı sağladıklarını kanıtlamaları gerekiyor. Yani bankalar chargeback gelmiş, 3d secure kullanılmış bunda o yüzden iade yapamayız demiyorlar. Konuyu araştırıyorlar, firmalardan da ellerindeki belgeleri istiyorlar. Fiziksel ürünlerde önceki mesajımda belirttiğim gibi teslim alan kişi, adres vb bilgiler kesin olduğu için zaten genel olarak sorun yaşanmaz. Çünkü sipariş geçilirken verilen adres bellidir, çalıntı kartla ürün alacak kadar saf biri varsa zaten kısa sürede yakayı ele verir. Fakat dijitallerde öyle dğeil, kodu alan arazi olur peşinden bulamazsın. Dijital kod satan sitelerin çoğunun paytr vb servisleri kullanmasının başlıca sebeplerinden biri de bu, ödeme kuruluşları fraud kontrolü yapıyorlar ve riski minimuma düşürüyorlar. Ona rağmen bir sıkıntı olursa ödeme kuruluşu yine dönüp sizden kanıt istiyor