Merhaba Kardeşim bu forumda 15 yıldan fazla birlikteyiz. Tavsiyem Şu olacaktır. Güzel hosting'le çalışman sorunsuz hosting hizmeti alacağının garantisidir uzun süreler @Bartuc; Arkadaşımızla çalışmışlığım var. Şahsen tanışmışlığım olmadı. Sorunsuz hizmet aldım. Sonrasında Yeterli gelmedigin'den VPS ye geçtim. Malum doların artması Lisans ve sunucu fiyatlarının artması Normal görünüyor.
Şu anda VPS olarak Euro'nun artmasıyla onuda bırakıp reseller hosting Hizmeti alıyorum @Hostware; Firmasından Fiyatları Benim için uygun Ayrıca 1 senedir sorun yaşamadım.
Burada Bulunan Birçok Hosting firması ile Çalıştım diyebilirim imkanın elveriyorsa güzel hosting'e devam etmeni isterim onun dışında dersen hostware firmasını tavsiye edebilirim. Destek Hızları bakımından tavsiyem olacaktır.
Reseller Hosting Haricinde Tek site ise @FiBuHosting; olabilir. @Netinternet; olabilir.

Birçok firma Konu Tasarımı acısından sitelerin görselinde Harika Görünebilir. ama hizmet vaatlerini yerine getiremiyor. Çalışmadığım yada Çalıştığım firmalar alınmasınlar lütfen Sadece şunu diyebilirim ( anlatılmaz Yaşanır.)