oguzerdim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten güzel hosttan bende çok memnunum fakat bu fiyatlar çok saçma geliyor.
10 gun önce 150 tl ye yenilediğim reseller paketi suanda 240 tl ye yenileniyor.
10 gün once dolar kuru 16.90 civarlarında
suanda dolar kuru 11 civarlarında.

destekten yazdım kendilerine fakat yok kur dengesiz falan bilmem ne. tamam anlıyorum sizi ama kur o kadar yüksekteyken aldığım şey 150 tl, düştüğünde neden 240 tl?
Bende güzelhostingte reselller sahibiyim ama tarafsız bir yorum yapıcağım yanlışım varsa @Bartuc; düzeltsin. Bende bu fiyatlarla ilgili bir şikayet kaydı oluşturdum ve etraflıca yazdım gerçekten onlarda fiyatlarla ilgili şöyle yaparsanız daha ekonomik olur falan diye yardımcı oldular. Bilmeniz gerekenleri ben söleyim güzelhosting 1 senedir ben zam göremedim evet senin 10 gün önce o fiyata almış olman doğal ama o fiyat 10 gün öncesinin değil tam 1 sene öncesinindir en az. Bir sene önce dolar ne kadardı 6-7 olması lazım sonra dolar 18'e çıktı çok uçuk bir zam geldi benim hostingimede sonra dolar 12 ye felan inince tekrar bi düzenleme geldi fiyatlara şuanki fiyatlar eh dedirtir ama çok ucuz dedirtmez. Ama bugünkü kampanya ile %30 indirim ile aslında zamlara göre f/p olarak yine yerini aldı bende. 3 kuruş fazla olsun sıkıntı yaşamayım derdindeyim. Destek konusunda baya iyiler keza @Veridyen; de destek konusunda iyiler. @odeaweb; daha önce çalışmadım bilmiyorum ama 3 kuruş fazla verin başınız ağırmasın.