alibulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de değiştirmeyi düşünüyorum. Her ne kadar kur vs olsa bile rakipleriniz x2 ucuz fiyattan satıyorsa burada bir sorun var demektedir. Siz 200 onlar 150 normal olur ama siz 200 ken onlar 75 e satıyor onlar zarar etmiyor siz ediyorsanız burada tuhaflık var. Söylemeden geçemezdim. 10 site barındırmalı bir pakete 3 aylık 200 tl ödeme yapmaktayım. ( Kdv Hariç ) İsimkaydet yıllık 400 tl . Odeaweb yıllık 178 tl aynı işlevi gösteren paketler. Ben 2.3 yıldır sizin bir müşteriniz olarak bu durum dan rahatsız oldum. Konuyu görünce yazmak istedim. Eski fiyatlardan satış yapılmayacağını söylemişsiniz. O firmalar o fiyattan nasıl satıyor? Madem fiyatlar kurtarmıyorsa zararına mı satıyor üsteki arkadaşlar. Fiyatları indirdik dediğiniz halde fark 2x fazla sizde umarım bu eleştirimi anlayışla karşılarsınız.
Diğer şirketlerin fiyat politikasına ya da hizmet politikasına karışmak ya da yorum yapabilmek ne yazık ki haddimize değil. Sunduğumuz hizmetleri diğer şirketlerle kıyaslamamız pek mümkün olmadığı gibi herkesin maliyetleri farklı da olabilir. Eminim aynı hizmeti yıllık 100TL'ye hatta daha ucuza bile satanı da vardır. Bizden kat kat pahalıya satanlar da var. Kim nasıl hizmet veriyor, ne kadar bunu satıyor bizim bunlara ne yazık ki yorum yapabilmemiz mümkün değildir. Sunduğumuz hizmet kalitesinde en iyi f/p oranını sunmak gibi bir iddiamız var, bunu gerçekleştirmek için çalışmaktayız ve malesef mevcut maliyetler doğrultusunda bu şekilde bir ücretlendirme sunabilmekteyiz. 13 yıldır bu durum aynı, 13 yıl önce de bizden ucuz satanlar vardı, şimdi de vardır, gelecekte de olacaktır. Bizim sektörde kendimizi konumlandırdığımız noktada sunduğumuz hizmetin kalitesini düşürmeden fiyatları aşağıya çekebilmemiz mümkün olmamaktadır. Mümkün olsa zaten bunu çoktan yapmış olurduk. Bu yüzden farklı şirketlerin talep ettiği ücretleri kıyaslamak çok doğru değil. Kimsenin çalışma şekli aynı değil, sunduğu hizmet aynı değil, maliyetleri aynı değil, ekibi aynı değil ya da becerileri aynı değil. Bu sebeple zaten herkes kendi bütçesine göre hizmet aramakta ve bir şekilde buna göre hizmet almakta, biz kimsenin bütçesini bilemeyiz ve buna göre yorum yapamayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.