AbdullahAsn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad Hizmet Kalitenize asla lafım yok, Lakin Fiyatlarınız Hem webhosting hemde diğer sunucu fiyatları yıllık manada Aşırı Fazlalaştı, Alternatif Firmalarda Sizin Verdiğiniz Hizmeti Veriyor, Sizde Bulunan 15 Domain + Hostinglerimi taşıyacağım Bir kısmını taşıdım . Bir Çok Arkadaşımda Kaçıyor güzelnetten O yüzden bu fiyatları revize etmenizi tavsiye ederim, Aksi Halde bir çok müşteri uzaklaşacaktır
Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herhangi bir değişiklik olmadı hocam. Paket aynı paket. Önümüzdeki hafta paket süresi dolacak. İyileştirme olmaması halinde üzülerek ben de taşıyacağım reseller hesabımı. En azından eski üyelere ayrıcalık yaparsanız firmanızda devam etmek istiyorum. Eğer herhangi bir değişiklik olmayacak derseniz sağlık olsun diyecek başka bir şey yok.
Şu anda halihazırda yıllık yenilemede %30 indirim bulunmaktadır. Kaldı ki %30 indirimli fiyat zaten bizim herhangi bir kar etmediğimiz bir fiyatlamadır.

Belirttiğim gibi ne yazık ki bu konuda çok yorum yapamıyorum, çünkü herkes bütçesine göre hizmet aramakta. Dolayısıyla sadece saygı duyabilmekteyiz. İlerleyen süreçte tekrar çalışmak dileği ile diyebilirim.