KoyuBirAdam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesela hocam neden gtx 1650 yerine rx560 tercih ettiniz veya neden i7 yerine ryzen3 tercih ettiniz hani baktim da işlemci filan ryzenin ki baya kötü duruyor i7'nin yerinde rx560 ise yine gtx1650ye biraz yakin ama yine bir tık aşağıda kalıyor sizin tercih etme sebebiniz nedir ?
şu şekilde ben biraz fiyatı baz aldım
ryzen 3 1200 af gtx 1650 ye kadar olan bütün ekran kartlarını herhangi bir şekilde darboğaz yapmadan çalıştırabiliyor
biostar rx560 gtx 1650 kıyaslamasını ben bir yerde kendi gözümle görmüştüm hemen hemen aynıydıylar yani benim bakış açımla bakıyorum çünkü bana göre 10 fps 15 fps fark olması sorun değil

rx560 biostarın fiyatı gtx 1650 ile kıyaslanınca daha düşük fiyat ve performans açısından tercih ediyorum
ryzen 3 1200 af'yide dediğim gibi hem darboğaz hemde şimdi yanına çok güçlü bir işlemci koysam bu sefer derim ki işlemci boşta kalmasın güçlü bir ekran kartı alayım derim ondan o işlemcide ben gtx 1650'den daha iyi bir ekran kartı arardım ve işlemcinin ekran kartını tamamen çalıştırabilmesini boşta güç bırakmaması için uğraşırdım şimdi o işlemciye rx560 biostar taksan işlemci %30'uyla belki ekran kartını çalıştırcak geri kalan %70'i boşa gidicek o yüzden