selamlar. kendi yazmış olduğum pdks projesini kodları ile birlikte satmak istiyorum. 2019 yılında yazdığım web tabanlı pdks (personel takip sistemi) 2019 yılından itibaren 10000+ personelli bir kurumda ve 2000+- personel olan başka bir kurumda sorunsuz çalışıyordur. Temel olarak turnike ,kapı yada bariyer artık panele ne baglarsanız panele personel yetkilendirmesi yapıyor. Bu yetkilendirme ister saatlik ister her zaman isterseniz aylık günlük...vs gibi ekstra yetkilendirmeleri mevcut.Diğer özellikleri aşağıda yazıyorum.
1 adet Web uygulaması asp.net MVC ile yazılmıştır. database : Mssql . 1 adet Windows service var paneldeki verileri (kart okutma geçiş verileri) anlık olarak dinleyip database yazıyor. 1 adet node js ile yazılmış socket.ıo var oda cihazdan gelen verileri web uygulamasında monitor etmek için kullanılıyor.
Fiyat : 110.000 TL
Gsm : 0530 906 02 35
* Personel Tanımlama ve Panel yetkilendirmesi.
* Giriş Çıkışları seçilen kapı yada turnikilere göre canlı olarak web'de monitor edebilir.
* Panellere toplu personel yetkisi gönderme ve toplu yetki alma.
* Personel Giriş kartı için resimli ve isimli kart basma.
* Personel aylık giriş - çıkış raporu
* Personel detaylı (geçmiş olduğu her kapı yada turnike olmak üzere) rapor.
* Genel giriş çıkış sorgulama (firma bazlı , kullanıcı bazlı..tarih vs)
* Manuel olarak kişinin giriş çıkış verisini düzeltme ve ekstra manuel giriş ekleme.
* Ziyaretçi modülü (kuruma gelen ziyaretçiye kart verilip hangi kapılardan geçiceği yetkisi verip. ziyaretçinin kurum içersinde nerlere gittiği ve kurumda hangi personele gelip içeride ne kadar vakit geçirdiği verilerini tutar)
* Lokasyon tanımları
* Cihaz Tanımları
* Tanımlar
kısaca program özellikleri bunlar. Satın alacak kişi eger ekstra özellik isterse en kısa sürede ücreti dahilinde yapabilirm. Program ekran görüntülerini paylaşıyorum.