Merhaba Arkadaşlar, makale yazarlığı konusunda yazım kuralları, seo'ya uygun semantik makaleler yazmaya başlıyorum. Bu yazdığım yazıları da r10 üzerinden satmayı düşünüyorum. Başlıklar, meta taglar, kalın italik, içerik vb bir çok detayı yazılarımda kullanacağım. Ama ben bu yazıları word üzerinde yazacağım sonrasında satın alan kişide, kendi sayfasında yayınlamak için yine zaman harcayarak düzenlemeyle uğraşmasın istemiyorum. Satın alan kişi sadece import yapsın direk tüm hatlarıyla ve detaylarıyla sayfaya eklensin. Bu tarz düzenleme olayını wordpress üzerinde nasıl bir editör veya alt yapı ile çözümleyebilirim.
Kendi wordpress sistemimde yapsam her tarafta localhost vs yazacak linklerde falan, kullanıcı isimleri kategori isimleri falan çıkacak. Bunlar olmadan import ederek taslak halinde alan kişinin wordpress sayfasına nasıl ekletebilirim.
Maksadım iş gücünden tasarruf etmek. Kolaylık sağlamak. örnek veriyorum adam 10 makale aldı, sadece zamanlama yapsın geçsin. Ufak tefek düzenlemeleri varsa kendisi düzenlesin. Ama benden %95 i bitmiş şekilde alsın.
Bunu ne şekilde kolay yapabilirim.