kendine alıştırıp sonra kediyi türlü bahanelerle sokağa bırakıyor. daha sonra eşimin canı cins kedi cekti varmı bedavaya vercek biri diyor? nasıl tepki göstermem bence siz emapti kuramayın birisiniz. video cektim attım anlarsınız belki diye ama nafile. cins kedi olunca diğer kedinin yaptıklarını yapmıcakmı? yapacak ee ozmn nie diğerini bıraktı bana burda sakın bu arkadaşı savunmayın. bir söylediği diğerini tutmuyor hayvan sever olmadığı her yerden belli bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok tabiki tepki göstericem. gitsin bıraktığı kediyi alsın geri.
Sen zaten adamın anlattığını anlamamışsın direk gelip burda gösteri yapıyorsun yok gözü görmeyen kedi aldım yok şu yok bu Allah razı olsun yaptıysan. Ama adam sokağa attım dememiş köydeki eve bıraktım demiş benim rottweiler cinsi köpeğim vardı 3 yaşında sahiplendik 4 sene sabah akşam birlikte yattık gezdik oynadık sonrasında memleketime döndük 1 sene geçti tekrar istanbula gelmek için hazırlıkları yaptım alıştı oraya benle gelmiyor baktım rahat bıraktım orda oda köyde bırakmış yavrulamış oraya alışmış bu ne seni nede başkasını ilgilendirmez insanların duygularını sömürerek taraftar çekmeye çalışma.