Corvis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya adamın güzelce sorduğu soruyu ne kadar saçma yerlere getirmişsiniz hocam siz @bycaos; yani gerçekten o kadar anlamsız ve saçma bir konu başlatmışsınız ki adam forumdan uzaklaştırılmış. Okurken ben sinirlendim sizene yahu kimin nasıl hayvan/dost besleyeceğinden madem o kadar hayvanseversin gördüğün her kediyi al evine babacım adamın amacı ne neden istemiş bilip bilmeden yok anlıyorum seni yok şu yok bu. Bu kadar hayvanseversin madem çocukları için yazları zevkine golden, maltese terrier, scottish, british shorthair gibi hayvanları alıp yaz sonunda sokağa barınağa atan insanlarla uğraşın, gidin protesto edin sırf şov yapacağım diye burda millete sallamayın.
kendine alıştırıp sonra kediyi türlü bahanelerle sokağa bırakıyor. daha sonra eşimin canı cins kedi cekti varmı bedavaya vercek biri diyor? nasıl tepki göstermem bence siz emapti kuramayın birisiniz. video cektim attım anlarsınız belki diye ama nafile. cins kedi olunca diğer kedinin yaptıklarını yapmıcakmı? yapacak ee ozmn nie diğerini bıraktı bana burda sakın bu arkadaşı savunmayın. bir söylediği diğerini tutmuyor hayvan sever olmadığı her yerden belli bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok tabiki tepki göstericem. gitsin bıraktığı kediyi alsın geri.