Merhaba, ben 01.01.2021 tarihinde askerlik için başvurmuştum muane ve askerlik işlemlerimi halletmem gerekiyordu 08.01.2021 bunları harfien tek tek yaptım. Ancak 1 hafta sonra bana muane olmadınız diye 47₺ para cezası geldi Nevşehir askerlik şubesinden.
Neden?, Ne için?, Asker kaçağına mı düştüm? hiç bilgi verilmedi. Bunu ben ödemedim ve Jandarma şubesjne gidip komutana durumu izah ettim. Bana "Ödemezsen birşey olmaz ama ödemek istersende vergi dairesinden ödeyebilirsin" dediler.
Ben bu 47₺'i ödemek istemiyorum zaten maddi durumda şu dönemde zorluk çekiyoruz birde bununla uğraşamam. CİMER'e şikayetde bulunsam olumlu sonuçlanır mı?
CEZA RESİMI:
Oda birşey mi, bugün girdim bi baktım 3.250TL yarın askerlik şubesine gidip teslim olacağım yapayımda çıksın gitsin aradan