bycaos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkese tektek yazarak cevap veremediğim için video çekmek istedim umarım anlatmak istediğimi şimdi daha iyi anlarsınız dostlar iyi forumlar:

https://www.youtube.com/watch?v=t_EDs19GIY0
Yav hakkaten sana karşı ben herşey açıklamak mı zorundayım? Nedir sendeki bu her konuya atlama sevdası? Ne değişik adamsın. Tekir zaten diğer evde? Kim demiş başkasına verdiğimi? Çok merak ediyorsun merakını gidereyim. Eşimin öğrenciliğinin bitmesine yakın kendisinde bir alerji başladı nefes darlığı gibi. Hastaneye test yaptırdık kedi köpek ÇİMEN bir sürü şey çıkmıştı. O süre boyunca bizde kediyi almak yerine eşimin köydeki evine bıraktık orada Babaannesi mevcut kediler ile birlikte bakıyor ve bizde mümkün oldukça gidiyoruz görüyoruz zaten. Alerji dönemi 1,5 sene devam etti ve tedavi oldu. Bu süre zarfında da daha uysal oluyor diye ve her gördüğün de bana bu tipleri gösterince bende böyle bir yola başvurdum gidip o kadar parayı veremediğim için? Şimdi senin derdine derman oldum mu? Tatmin oldun mu? Konuyu iyi oku. Kediyi gidip sahiplendirmişim başkasına vermişsin diyorsun lan zaten orasında bizim evimiz. Hayvan sokakta değil. Ne istediğimden SANANE BİRADER? SANANE!!!! Bu sana son yazım seni bir kez daha ciddiye alıp cevap dahi yazmayacağım.