Cins kediden linç yemişsin vay be
Günlük hayatta hep insan cinslerini ayırıyoruz. Burada yazı yazanların çoğu öyle.
Suriyeliyi sevmeez Kürdü sevmez Lazı sevmez Konyalı o yobaz olur sevmez Kastamonulu dinci der sevmez Kayserili pazarlıkçı der sevmez erkek olur sevmez kadın olur sevmez sokakta dilenci görür sevmez üstü pespaye giyineni sevmez janti sevmez kız düşüreni sevmez bekarı sevmez(+ev vermez) vermez oğlu vermez, sevmez oğlu sevmez.
Bu iş kediye gelene kadar az buçuk sokağa çıkın bakın. Ben de cins kedi besledim zamanında. 18 adet yavru büyüttüm hepsini de "SAHİPLENDİRDİM". Eşe dosta onların arkadaşlarına. Şimdi yine cins kedi isterken sokaktan bir can aldık eve. Olabilir kedi kedidir. Saçma sapan yerlerde kediler büyüyeceğine evinizde büyütün daha iyi. "AMA CİNS KEDİLER HASTALIKLIDIR ÇOĞALTILMAMASI LAZIM". İyi sizde bir hastalık varsa evlenmeyin arkadaşım. Sokakta yüzlerce insan görüyoruz genetik bozukluğu olan. Hatta genden dolayı saçı beyaz, saçı 70 yaşında bile simsiyah olan insanlar var. Hatta akraba evliliği olan binlerce insan var. Siz onlar çoğaltılırken pardon da neredeydiniz? Bunlara karşı çıkmıyorsanız cins kediye çıkamazsınız. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.