Yapay zekanın en yakın sürede gerçekten aşırı derece de gelişmesi gerekiyor ya da onun yerine insanların kendilerini eğitmeleri gerekiyor. Harbi diyorum içim kabardı. Balkona çıkıp "bi susun beee" diye bağırasım geldi. 68 tane yanıtın en az %75'i daha bilgili olduğunu iddia edip karşısındaki insana hakaret içerikli kelimeler kullanmadan hakaret etmeye yönelik cümlelerden ibaret. Basit bir şekilde uyarını yapıp kenara çekilirsin. Adam, insan gibi meramını anlatıp bir ricada bulunmuş. Bu durum sana yanlış geliyorsa eğer nezaket kuralları çerçevesinde dile getirirsin ve susarsın. Bu gerginliğin, yaftalamanın sebebini gerçekten anlayamıyorum. Forumda teknik bir konuda yardıma ihtiyaç olunca konuları okuyan yok ama ne hikmetse böyle konulara da herkes atlıyor. Ya herkes kendi işiyle ilgilensin be mübarek. Susayım susayım diyorum insanı çileden çıkarıyorsunuz.

Not: Yaptığım yoruma densiz cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Engelli kullanıcı listemi genişletmek istiyorum.

HADİ, DURMA! Sende nezaket dışı bir cevap yaz. Kendi adıma daha ferah bir forum ortamı oluşturma projeme katkıda bulun. TŞK