ne kadar boş umutsuz konuşmalar ya.
10 sene önce mezun oldum ben 2008'de liseye başladım evimiz kira 4 kardeşiz 4ümüz de okuyoruz babam konfeksiyonda çalışıyor asgari ücretle ev geçindiriyordu.
benim cebime 1 tl para girmiyordu herkes gidip bişeyler alıyodu ben alamıyodum. Ama bunları ben o yaşta anlayamadım 9. sınıfın ilk dönemi 9 tane zayıfım geldi beni okuldan alıp işe vermek istediler ama ablam karşı çıktı kurtarır dedi.
2. dönem hepsini kurtardım sonra bilgisayar bölümüne girebildim 2. senede.

Ama babamın bu durumu hala devam ediyodu adam bizi geçindirebilmek için kredi çekip ordan oraya yatırmış bizim haberimiz yok içine atmış hep.
2013'te kalp krizi geçirdi stresten damarları tıkanmış çok şükür açıldı şuan iyi herkes kendi işinde çalışıyor babam emekli oldu.

Öyle zora gelince hemen bırakayım edeyim olmuyor işte. Benim de arkadaşlarım hep nike adidas giyerdi o zamanlar onu giyenler çok havalıydı zengin gibiydiler. Ben pazardan alıp çakmasını giyerdim.
Onlar gider kantinde sosisli falan yerdi ben eve gidip öğlen evde yerdim okuldan sonra.

Tek zorluk çeken siz değilsiniz ki ama öyle zorluk çeker çekmez de hemen bırakayım demek ne? Bıraksan ne seni adam yerine mi koyarlar liseden terk etmişsin okulu?
Sen doğru düzgün okumana bak hepsi çözülür bu sorunların günün birinde arkana bakar vay be neler yaşamışım dersin ben şuan öyle diyorum.