Eğitimi referans kampanyasından yararlanarak satın aldım.
Eğitimin daha fazla geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Nasıl konu açıp, ürün pazarlamasını aşağı yukarı bilen insanlar için sadece tedarik edebileceğiniz sitelerin bulunduğu bir pdf dosyasına dönüşüyor. Bu sitelerin bazıları zaten oyunla ilgilenen ve ucuza hesap almak isteyen arkadaşların bildiği siteler. Geliştirilirse iyi olacağını düşündüğüm kısımlar;
1-) Öncelikle hangi ürünün, hangi siteden daha ucuza ve güvenli olarak tedarik edildiğini kendi tecrübelerine dayanarak bize aktarırsanız çok daha iyi olacaktır. Malum bir sürü satıcı ve site var, bunlardan hangisinin f/p olduğunu öğrenmek epey zamanımızı alacaktır.
2-) Web siteleri tanıtım kısmında sadece bir veya iki cümle ile basitçe tanıtılmış. Bu sitelerin kendi arasında karşılaştırılmasını isterdim. Çünkü her site benzer ürünleri dahi satsa farklı ödeme yöntemleri ve teslim süreleri gibi belirli bir kalıp oluşturulup o detaylar üzerinden anlatılması çok daha iyi olacaktır.
Genel olarak güzel, işe yarar bir e-book fakat geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
@emrerusen; hocam arkadaşın belirttiği konularda güncelleme yapıldı mı e-book da?